View Single Post
Old 3rd November 2015, 11:24   #1
myminpins
Junior Member
 
myminpins's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Nova Scotia, Canada
Posts: 48
iPod not showing as device

I have been using Winamp with my iPod for many, many years. I plug in my iPod, it shows up as a device and I manage my playlists, etc., from there. Send playlists to the iPod, remove them, alter them, etc.

I got a new iPod and it was a 5 which I realize now can't be used with Winamp but, in trying to figure that out, somehow my Winamp got messed up.

Now when I plug in my iPod, it comes up as an iPod, not a device, and I can't send anything to it at all. It says I can but it doesn't work.

I can set it to sync when connected and then it's fine but I don't want to use it that way and only that way - I want to send playlists to it and have them go, showing the transfers and all that like it always used to.

I've checked my plugins and everything seems fine. Installed and uninstalled then reinstalled my plugins but nothing changes and I can't get it back to the way it was.

I'm using Windows 7, an iPod classic, and I just want it back the way it was.

I even formatted my iPod and started again but it will NOT show under device, only as iPod (so it's there under device but it doesn't work the same way at all)

I send a playlist to it and it says it goes but it doesn't show up in the lists of playlists. So I have to set up the sync then plug it in and sync it.

I want my old functionality back!!! Any idea where I went wrong?????

Win 7 Home Premium 64-bit SP1
Winamp Pro 5.666 Build 3516
myminpins is offline   Reply With Quote