View Single Post
Old 20th September 2012, 09:21   #410
Aminifu
Forum King
 
Aminifu's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Phoenix, AZ
Posts: 4,658
Quote:
Originally Posted by big_blue View Post
It seems it took me completely taking the MAD plugin out of the plugins folder to get it working again. So far it seems that Shared and Exclusive mode are working fine (so far... let's hope this lasts). Maybe it's just me but I feel like the delay is fixed as well... I'll let you know if all is still running smoothly after a little more testing. My music sounds very different without the MAD plugin... Not necessarily better, but different. Something I could definitely get used to. Again, I'll keep you all updated as I explore more.

Also, the Winamp spectrum analyzer seems to just a scrolling sine wave... Dunno what that means but it's interesting!
That's a relief. You were sure it wasn't MAD and I was pretty sure it was due to my prior bad experience. Yes it sounds different. All these different apps affect the sound, but hopefully not in a bad way. You probably need to readjust Enhancer too since the Nullsoft plug-in sends it different info than MAD did.

I've seen the scrolling sine wave. Sometimes it stops doing that when I stop and restart the song. It may be affected by your buffer size. You may be able to let Maiko determine the size again.

Winamp Pro v5.666.3516 fully-patched - Komodo X Touchscreen v1.0 by Victhor skin
Windows 10 Home 64-bit v1809 desktop - Logitech Z906 5.1 speaker system
Aminifu is offline   Reply With Quote