View Single Post
Old 27th March 2008, 18:40   #9
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,878
@circcc

Doh! Yup, reproduced.
Maybe we can get a fixed ml_playlists.dll update....


@Juanus
Weird. Sorry, but I can't reproduce the 'enqueue playlist' problem.
What's your Windows OS?
Make sure the commandline for m3u/m3u8/pls files uses the /ADD switch, and not /NEW.

If it's Vista, then certain things won't work if Winamp is 'run as administrator' (eg. drag+drop from Explorer to pledit) and maybe also the cause of your issue? Though I'm not rightly sure at the moment...
Note that Winamp is launched in admin mode on first run (under Vista), due to the elevated state of the installer.


@SignOff
Re: Vista thumnbails
You need to be using the Aero theme in Vista, which shows thumbnails when you mouseover the items in the Windows Taskbar...
Up till now, this has been broken for Winamp when using a Modern skin,
where it would show a thumbnail representation of the Classic skin instead.
It's still broken if Winamp is minimized to the taskbar, but now works fine (once that .ini setting is in place, and winamp is restarted) when Winamp is visible on the desktop and a Modern skin is being used...

The problem with installing skins is a Vista-specific 'permissions' issue.

Try right-clicking the download link, select 'save target/link as', and save the WLZ or WAL file to the Winamp\Skins folder, then select it from the Skins menu in Winamp.

Two other known workarounds are here and here.
DJ Egg is offline