View Single Post
Old 6th November 2007, 13:11   #1
mean_jaguar
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
Major issue with winamp 5.5

I have been using a previous version of winamp up through today, but the pop up for the new 5.5 got me to do an overinstall. When I tried running winamp after that, I could load a file into the playlist, but as soon as I told it to play, it wouldn't. The visualization bar would go back and forth (or do a steady wave with the other one) as if thinknig, but it would never go past this point, no matter what mp3 I used.

After that, I tried to uninstall winamp, but it said it was still running so it couldn't, and I had to go into the windows task manager to manually stop the process. After that, I did get it uninstalled so I could try a fresh install. However, once I started it up again, I ran into the exact same problem.

any ideas what seems to be the problem...?
i am not using any third party plugins. i never faced this problem in earlier versions of winamp.

kindly help.


System Information
------------------
Time of this report: 11/6/2007, 07:06:37
Machine name: COMPUTER2007
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_qfe.061030-0020)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: HCL Infosystems Limited
System Model: WINDSTAR-LD
BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.93GHz
Memory: 758MB RAM
Page File: 470MB used, 2082MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode
Attached Files
File Type: txt dxdiag.txt (48.0 KB, 371 views)
mean_jaguar is offline   Reply With Quote