View Single Post
Old 22nd September 2006, 15:07   #72
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
siot tol ah jega nih, rambut aku kat blah blakang je yg panjang tapi kena gak jemput ke salon ashol tuh. story ni bmula pada pagi yg bingit di tapak perhimpunan. aku tgh lepak dok second-last kat blah blakang.

tetiba plak dak jega nih datang dan tepuk2 bahu aku pastuh dgan nada cam dalam CS.. dia brkata "Follow Me" then, time tuh aku bagaikan innocent hostage dan follow bontot jega ni.. tetiba baru le aku sedar dia bawak aku kat the only spot, "jega salon".

aku x ble nak wat ape2, jadi aku cuma ble pray je. jega dgn gelojohnya memotong rambut aku. siot tol!! potong men taram plak tuh!! jadi, tobek ah rambut aku on-spot. time dia tgh potong ade cikgu zul. cikgu zul tya aku apsal rmbut kena dgn jega. aku cakap ah yg aku ni innocent.

pas2 aku blah dari salon tu!! dgn rambut yg tobek!!

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote