View Single Post
Old 26th July 2006, 12:59   #252
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
erm..aku dengar ape yg korang ckp smua n aku appreciate it,tapi aku xsgka yg mcm ni korang mksudkan..hmm ko tau,dah sbulan lbih dorang kaple..bru ari 2(24 Julai) dia bgtau aku..time tu dorang dah nak putus mlm tu coz merul nak tmpukan study wat sementara..smuanya dah trlambat..msa dorang kaple,dah byk kali dorang dating..lpas klas tmbahan msa koko..dorang ponteng koko n pegi kdai idham n lepak kat situ..nabila(amoi) ngan fiza tlg backup dorang..dia ckp time dorang dating,azean tlg lapkan peluh merul..pastu dia cubit pp merul..then men ukur2 tangan la..aku rasa dorang nih mmg bhgia..tapi aku mmg kcewa,kumpulan azean suma tau afair dia nih...tapi xda sorang pun yg cuba bgtau aku,mlh dorang mkin tlg azean..nnti aku citer la kat ko jay apa yg sbnarnya blaku..aku rasa berat je nak lpaskan azean,nak bg kt merul ke?
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote