View Single Post
Old 27th July 2006, 07:27   #255
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
erm..aku dengar ape yg korang ckp smua n aku appreciate it,tapi aku xsgka yg mcm ni korang mksudkan..hmm ko tau,dah sbulan lbih dorang kaple..bru ari 2(24 Julai) dia bgtau aku..
yup, tu lar ape yg kitorg maksudkan..

Quote:
nabila(amoi) ngan fiza tlg backup dorang..dia ckp time dorang dating,azean tlg lapkan peluh merul..pastu dia cubit pp merul..then men ukur2 tangan la..aku rasa dorang nih mmg bhgia..
heh3, aku baca part nih je aku dah mula nak gelak pecah ass!! ye r, lap peluh.. sweaty!! gelik.. then, apsal plak diorg ni ukur2 tangan? a test for masturbation kaa??

Quote:
tapi aku mmg kcewa,kumpulan azean suma tau afair dia nih...tapi xda sorang pun yg cuba bgtau aku,mlh dorang mkin tlg azean..nnti aku citer la kat ko jay apa yg sbnarnya blaku..aku rasa berat je nak lpaskan azean,nak bg kt merul ke?
bdk2 kumpulan dgn azean ni sumer kan sekepala dgn dia.. so, bdk2 len cam slave je r kot. diorg xkan nak bgtau ko hal2 tuh.. nanti ko mesti bgang or x pecaya. jadi diorg kept as secret. tapi aku plik laaa, camner ko ble tau hal merul dgn azean nih

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote