View Single Post
Old 27th July 2006, 11:50   #258
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Quote:
heh3, aku baca part nih je aku dah mula nak gelak pecah ass!! ye r, lap peluh.. sweaty!! gelik.. then, apsal plak diorg ni ukur2 tangan? a test for masturbation kaa??
Lol..ass ko pecah ke??! nanticamner dak dawai nak wat doggy kat ko pakai strap-on??? ha3! just kidding man! lol,bukan ntuk masturbation la..it's a couple thing that they used to do..ntah,kira cam intim ar..ala juz tgok tgn kot,sapa paling itam legam!! warhahahahaha!!

Quote:
bdk2 kumpulan dgn azean ni sumer kan sekepala dgn dia.. so, bdk2 len cam slave je r kot. diorg xkan nak bgtau ko hal2 tuh.. nanti ko mesti bgang or x pecaya. jadi diorg kept as secret. tapi aku plik laaa, camner ko ble tau hal merul dgn azean nih
lu dorg bgtau aku awal2..aku xkan bengang sangat coz aku masi ble brbincang dgan dia..tapi klu dah bgtau saat2 akhir..mcm mana aku nak accept?! bnda dah lama brlalu n saat2 akhir nak putus baru bgtau..pakwe/awek mana yg x bgang kan??? nasib bek aku nih klu bgang suka dgar rap..aku klu bgang dgar lose yourself..n scara automatically aku dpt that Gangsta' feelin back!

Quote:
tapi aku plik laaa, camner ko ble tau hal merul dgn azean nih
Lol..azean gitau sendiri ar..jay,pls..aku mintak sgt2 ko jgn tell anybody bout what happen 2 me n what did azean do 2 me k! keep it between us k! nasrul,klu ko baca memang babi ko lah!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote