View Single Post
Old 27th July 2006, 12:17   #259
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Quote:
kay skang aku cite r sket apa yg telah happened antra aku dgn dak-dawai nih.. aku plik sket dgn dia nih, dia asyk mizcal aku jek!! :P tapi ble aku wat mizcal blik kat dia, dia dh x mizcal blik.. aneh... kekadang tu (latenight) dia akan msg r, tapi aku slalu x ble thn lma then trus tido mati.. so, dia msg r kat enset aku sorang2

ble kat skola, dia syp je like doll.. tapi aku x ble nk thn glak kadang2 sbb tgok mata dia yg asyik bgrak pantas like finding a lil mosquito.. ha3.. kalu ko online nnti ble aku cite pnjg lagi. so always online
Aku rasa dak dawai ngah angau ngan ko ar!! wahahaha!! lil mosquito!! dak dawai bg nicname bru ar..biar dia xtau..apa kta El Muskito! mesti dia xtau nyer!! lol citer jela..aku xtau bila msa ko online..ko xbgtau aku pon kl bpe ko akan online n ofline..

Quote:
Ko tau apsal aku ckp camtuh?? sbb.. ko kan ade letak gmbar dak ain ngan dak akma amek gmbar kat dlm surau. so, oneday tuh aku tgh bukak forum kat umah b'sama dak daus.. dia tgok skali r ape yg aku tgh wat kat kom time tuh. tetiba lak masa aku bukak ade satu thread tu, ko letak gmbar.. so, daus in-shock dan soh aku mail gmbar tu kat dia.... dia sndiri ckp yg dia suka akma that's how i found out how daus da lepuman in love wit akma. fin..
Lol..ko rasa daus akn dptke akma tuh?? merul dia reject..daus xkanla dia nak reject kot?? daus kena pandai amek ati akma dlu bru ble ayat2 sakai!! then..ntah..fin jgak kot..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote