View Single Post
Old 27th July 2006, 16:09   #263
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
Lol..ass ko pecah ke??! nanticamner dak dawai nak wat doggy kat ko pakai strap-on??? ha3! just kidding man! lol,bukan ntuk masturbation la..it's a couple thing that they used to do..ntah,kira cam intim ar..ala juz tgok tgn kot,sapa paling itam legam!! warhahahahaha!!
Aku rasa "ass" aku x pecah tapi my azhol tanggal.. ha8 weh pakai strap-on tu pebenda, aku dah x igt plak ah bendalah nih.. o0o0.. dlm relationship, compare tgn sapa yg legam ni mungkin dianggap normal untuk 1st date.. crap...
Quote:
Lol..azean gitau sendiri ar..jay,pls..aku mintak sgt2 ko jgn tell anybody bout what happen 2 me n what did azean do 2 me k! keep it between us k! nasrul,klu ko baca memang babi ko lah!
jadi, dia x kisah lg r dgn ko.. aku rasa ko x pyh r lg nak lyn dia. dia tu selera besau.. sumer dia nak bek ko cari yg lebey understanding slain dia r!!!

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote