View Single Post
Old 27th July 2006, 21:14   #271
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
wei..korang salah paham nih!! asholz btol la! azean x tolak aku..meh nanti aku cta prkara yg sbnar kat korang bila aku blik nnt..wat msa ni,jgn ckp dgan sapa2 or heboh psl ni k..sumanya undercontrol..aku ble control keadaan skang nih tp yg bab ain tu len cta la..mmg aku still kinda admire dia,but dia skang cma kwn aku..aku respect dia,so xnaklah aku nak dia,aku still lg dgan azean..nnti dlu,jgn trus mrh2 lg..biar aku citer hal sbnar..(ei air oren yg aku isap nih sengau btolla!!) korang tgula aku blik dlu k..pnjg benau klu aku tulis kat forum ni kang!

skali lagi aku advise kat korang..don't let anybody know out our conversation kat sini n pls don't tell anybody bout this..aku xnak prkara skarang jd brtmbah truk lg..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote