View Single Post
Old 27th July 2006, 21:34   #273
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Quote:
oitt bout da ain i'm gonna help u k
Hrmm..thanks a lot la klu korang nak tlg bout that..i really appreciate it! but,xpyhla..aku cma anggap ain sbg kwn je..(NASRUL BABI KLU KO BACA MAMPOS KO NANTI)

Quote:
k ehh psl fik... on my to see ma fwen.... cehh dah cam lagu karim daud ehe X) erm mse on da way gi umh fik ( ak, raf, daus, amad, syazzi n fik....) trsmpk r ngn qila... dia tgh dok kty warung bwh tuh smbl bce buku... mgk0k ye fik da nmpk bkn nk wish ke pe atleast ckp jer rr 'hi!' kn.... dah tuh dgn slamber yerr men jln smbl mndongakkn mka yer i2...dia tuh phl rr aweks sndr pn mlu.... klu bley x nk rht sbb mlu tsrmpk ngan qila damn WEIRDDO!~!!
Aku advise la Fik..please appreciate apa yg ko dah da skarang..aqilah tu bdak yg bek,cmel putih melepak mcm PONTIANAK SUNDAL MALAM! Ko kna treat her sperti seorang bf yg btul2 sjati..klu ko truskan mcm2..she will FED-UP with u..n aku jgka mgkin dia akn tinggalkan ko..pls..do it before it's to late..do it before NAZ TERKAM SI QILAH TU!!!! ha3! naz jgn marah dong..9maksud tekam di atas BUKAN bermakna sexual assault/sexual harrasement/atau apa saja segi sexual or non sexual or anal k..but TERKAM as a ge her 2 be his gf) wahahahaha! panjang tol DEFINITION aku nih!!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote