View Single Post
Old 28th July 2006, 08:38   #275
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
Quote:
Aku advise la Fik..please appreciate apa yg ko dah da skarang..aqilah tu bdak yg bek,cmel putih melepak mcm PONTIANAK SUNDAL MALAM! Ko kna treat her sperti seorang bf yg btul2 sjati..klu ko truskan mcm2..she will FED-UP with u..n aku jgka mgkin dia akn tinggalkan ko..pls..do it before it's to late..do it before NAZ TERKAM SI QILAH TU!!!! ha3! naz jgn marah dong..9maksud tekam di atas BUKAN bermakna sexual assault/sexual harrasement/atau apa saja segi sexual or non sexual or anal k..but TERKAM as a ge her 2 be his gf) wahahahaha! panjang tol DEFINITION aku nih!!
haha nth r ko tau x mlm smlm ak soh dia clash ngn fik hahaha jht gle dowh ak ^_^ tah r yg qila tuh pde ak okey je r tp ak lg ska akk dia tuh hehe. mature means better XP tah r skarg ak tgh usha ade sorg kwn adk ak.. bdk 2 bai X)

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote