Old 17th December 2004, 05:52   #1
jetblackforever
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 3
Send a message via AIM to jetblackforever
JTFE queues will not restore after winamp shutdown/startup

My enqueue list will not carry over between shutdown and shartup of Winamp even though everything should be configured properly.

I have tried every option under the JTFE configuration and yes the "Restore the enqueue list when Winamp starts up" is checked.

I tried to do a clean install with no other plugins and it still didnt solve it.

I am running:

Windows XP Pro/SP2

plugins:
clockamp 2.0
close after current 1.4
JTFE 0.96ff
Time Restore & Autoplay v1.85

There was a time when i had all these plug-ins and I had full functionality so I am having trouble pinpointing what could cause this all of a sudden.

Thanks for reading!
jetblackforever is offline   Reply With Quote
Old 17th December 2004, 18:19   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
yet again, i can't code

try the attached test build (works fine on my system)

-daz
Attached Files
File Type: zip gen_jumpex_test.zip (43.8 KB, 347 views)
DrO is offline   Reply With Quote
Old 20th December 2004, 00:05   #3
jetblackforever
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 3
Send a message via AIM to jetblackforever
I tried the new test build with great anticipation...

and its working! Thanks for this awesome plug-in!
jetblackforever is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump