Old 10th February 2006, 17:33   #401
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
Quote:
Originally posted by Cianca
Everytime i click on "Online Services" winamp try to refresh the subtrees and hang for a few seconds
i've commented about that as well since it's annoying especially when you have a large tree and it goes all funky with it expanding and collapsing on click

-daz
DrO is offline  
Old 10th February 2006, 17:55   #402
YtseJam
Forum King
 
YtseJam's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Israel
Posts: 2,399
Send a message via ICQ to YtseJam Send a message via AIM to YtseJam
Yep, build changelog please.

YtseJam is offline  
Old 10th February 2006, 20:20   #403
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,823
Added 427 Changelog to Benski's update post

Updated my main post (3rd-post in thread) with additional info

Please read both. Thanks.
DJ Egg is offline  
Old 10th February 2006, 20:29   #404
YtseJam
Forum King
 
YtseJam's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Israel
Posts: 2,399
Send a message via ICQ to YtseJam Send a message via AIM to YtseJam
How is one supposed to distinguish between that and what that was added? Could you at least add a coloured 'new' next to them or a *, something...

YtseJam is offline  
Old 10th February 2006, 20:39   #405
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,823
Bleh. What do you want? Blood? :-p

I assume that you're referring to my main post...
All I've added to it today are the Online Services section,
and the related Known Bug underneath.
I also added in_wave bug (at end of Known Bugs section) a bit earlier on, and the Error Feedback section yesterday (or maybe the day before that).
DJ Egg is offline  
Old 10th February 2006, 21:07   #406
YtseJam
Forum King
 
YtseJam's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Israel
Posts: 2,399
Send a message via ICQ to YtseJam Send a message via AIM to YtseJam
Actually, I'm refering to the build changelog.

YtseJam is offline  
Old 10th February 2006, 21:15   #407
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,823
I added everything to that post under where it says "[Edit --> DJ Egg]"

ie. I added all of the changelog to the post :-)
DJ Egg is offline  
Old 10th February 2006, 21:20   #408
YtseJam
Forum King
 
YtseJam's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Israel
Posts: 2,399
Send a message via ICQ to YtseJam Send a message via AIM to YtseJam
Ahh, you meant you edited the 427 announcement post. sheesh.
I was refering all this time to the original thread post.

I went a page back and saw it, thanks.

[Edit --> DJ Egg]

D'oh!

YtseJam is offline  
Old 10th February 2006, 21:27   #409
Ðårkeñ®
Junior Member
 
Ðårkeñ®'s Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Canada
Posts: 16
Quote:
Originally posted by CraigF
To my knowledge, not one of us is willing to install IE7 Beta to confirm, or try and track down where any of these bugs lie.

I dont have access to a virtual machine, I use firefox, and you cant install IE7 alongside IE6 so as to not destroy your machine in the process.

The easiest thing we can do right now is join the list of things that will crash on your machine if you install IE7.
Hello CraigF,

This new build of Winamp 5.2 work fine with Internet Explorer 7 pre-beta 2. All error popup are gone!

Also, Internet Explorer 7 work perfectly with all softwares on my two computers. Only Winamp that was problematic, now, all works fine.

thanx guys for this new build, nice work!
Ðårkeñ® is offline  
Old 10th February 2006, 22:21   #410
li1997
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Narragansett, RI, USA
Posts: 78
Send a message via AIM to li1997
Quote:
Originally posted by Ðårkeñ®
Hello CraigF,

This new build of Winamp 5.2 work fine with Internet Explorer 7 pre-beta 2. All error popup are gone!

Also, Internet Explorer 7 work perfectly with all softwares on my two computers. Only Winamp that was problematic, now, all works fine.

thanx guys for this new build, nice work!
confirmed here as well

-L"k"
li1997 is offline  
Old 10th February 2006, 22:46   #411
Juanus
Major Dude
 
Juanus's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Santa Monica, CA
Posts: 734
Send a message via AIM to Juanus
Quote:
Still one or two secret-ish hidden-ish features from the last build that no-one seemed to find or comment on ;-) [/B]
So spill the beans, what are the "secret-ish hidden-ish features"?
Juanus is offline  
Old 10th February 2006, 23:25   #412
billyvnilly
Forum King, M.D.
 
billyvnilly's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Detroit burbs
Posts: 3,379
Send a message via ICQ to billyvnilly Send a message via AIM to billyvnilly
Can i just say that singing fish is kick ass!!! I see that all of the online services look nicer!

now i just need pandora.com in winamp, and ill be set.
billyvnilly is offline  
Old 10th February 2006, 23:34   #413
stuckinasquare3
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 74
with the new build i can see alot more of my songs on my Zen. Instead of missing half of them I'm only missing like 5 which I still am really OCD about but i can deal I guess. Also it takes a good minute or so longer than the prev build to recognize the thing
stuckinasquare3 is offline  
Old 10th February 2006, 23:55   #414
amano
Major Dude
 
amano's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: where the llamas come from!
Posts: 952
Did you all read DJ Egg's elaboration on the ml_online plugin (3rd or so post on page 1)?

Good to hear that the "look for new channels on exit" is gone.

EDIT: Benski --> the one and only DJ Egg

eeeee eeeeeee eeeee eeeee eeeee
8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 88
8eee8 8e 8 8 8eee8 8e 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8eee8

Last edited by amano; 11th February 2006 at 00:43.
amano is offline  
Old 10th February 2006, 23:59   #415
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,823
amano: umm, I think you'll find that's my post actually ;-)

[Edit] Cheers, hehe [/Edit]
DJ Egg is offline  
Old 11th February 2006, 00:10   #416
shaneh
Major Dude
 
Join Date: Jan 2004
Location: Brisbane, Australia
Posts: 1,193
Great to see the IE7 bug fixed, it would have been pretty naive to just assume it being a bug with IE7 and not the use of it by winamp, especially as other builds had no problem with it.

Ive noticed the ML skinning seems to have improved, ML_tree used to get a log of artifacts when using the scrollbar to scroll the tree-vie,w which seems fixed now. However I think there seems to still be a bug with

ML_IPC_SKIN_LISTVIEW

When skinning a list view thats not in 'detail' mode. ie. Click the "L" in ml_tree to switch to a simple list view. It looks like the skinning hook is not painting the area where the column headers would go. This isn't a problem for most plugins in the library as they use detail view, but I cant seem to work around it to display in the list view mode. Itd be great to get this fixed, seeing as it looks like some work has been done in this area recently.
shaneh is offline  
Old 11th February 2006, 00:41   #417
amano
Major Dude
 
amano's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: where the llamas come from!
Posts: 952
Quote:
Originally posted by DJ Egg
amano: umm, I think you'll find that's my post actually ;-)
Fixed.

eeeee eeeeeee eeeee eeeee eeeee
8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 88
8eee8 8e 8 8 8eee8 8e 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8eee8
amano is offline  
Old 11th February 2006, 00:45   #418
Koopa
16-Bit Moderator
 
Koopa's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 4,341
Quote:
Originally posted by amano
Fixed.
On Hydrogenaudio too?

New Online Service is pretty cool, looks much better than the old view.

Last edited by Koopa; 11th February 2006 at 01:00.
Koopa is offline  
Old 11th February 2006, 00:58   #419
amano
Major Dude
 
amano's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: where the llamas come from!
Posts: 952
*sigh*, amano you "bad llama".

--> Fixed though.

eeeee eeeeeee eeeee eeeee eeeee
8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 88
8eee8 8e 8 8 8eee8 8e 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8eee8
amano is offline  
Old 11th February 2006, 02:19   #420
ujay
Forum King
 
ujay's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: London
Posts: 6,072
A few odds and ends.

e music bundle is installed unless it is switched off every time, i.e. previous setting not honoured.
Shoutcast radio - rogue dialogue box if 'Station Name' column is reordered.
aac streams not always showing metadata in Station Info.
Hang or crash when loading any file wrongly named .aac
No info written to Rip & Burn screen. Are these just placeholders ATM.
[edit] Search box editing in Online services, delete key not working.

UJ
ujay is offline  
Old 11th February 2006, 02:32   #421
dhead998
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 56
Quote:
Originally posted by dhead998

Another weird things...

*Winamp always crashes when I close it, but save the settings and do not open the reporter, just do not save the playlist

*Winamp always show ????????????? in the taskbar no matter what file I play

I sayed that it do not happened to me after doing another clean install, but I was wrong... just need to reboot and then it happened again with 5.2.393

Now with 427 winamp still crashes when I close it, but do not save anything (at least now it do not crash the whole pc just winamp)

The taskbar shows different "?????????" for files now...
Sometimes is "???????" and sometimes is "???????|7???" or "?????????????name display???"...

If someone reproduced this too and you already fixed/answered it ignore this and quote the solution


Loved the new online media views
m4a files now shows in audio

Win98SE
5.2.427

This is the error wich appear when I close by clicking on details:
WINAMP causou uma falha de página inválida no
módulo <desconhecido> em 0000:00745be9.
Registros:
EAX=ffffffff CS=016f EIP=00745be9 EFLGS=00010286
EBX=00000000 SS=0177 ESP=d800745c EBP=00745b9c
ECX=100037c6 DS=0177 ESI=00745be4 FS=2b7f
EDX=00000001 ES=0177 EDI=817188a4 GS=0000
Bytes em CS:EIP:
5c 74 00 10 5c 74 00 49 68 f7 bf bc 5c 74 00 28
Esvaziamento da pilha:
dhead998 is offline  
Old 11th February 2006, 02:55   #422
amano
Major Dude
 
amano's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: where the llamas come from!
Posts: 952
I cannot start any of the online services:

it gives me an internet explorer script error (translated from german):
Quote:
Line: 210
Character: 3
Error: server cannot create object
URL: http://www.winamp.com/bin/om/sc/sc_browse.php

Shall the script be executed anyway? YES NO
If I press yes or no, nothing happens, just the loading message.


Things on my end that might lead to the error: I downgraded the Windows wininet.dll to an older version (state Februar 05) to make my firewall work perfectly.

eeeee eeeeeee eeeee eeeee eeeee
8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 88
8eee8 8e 8 8 8eee8 8e 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8 8
88 8 88 8 8 88 8 88 8 8eee8
amano is offline  
Old 11th February 2006, 03:38   #423
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,823
@ujay
The emusic checkmark is by design, heh.
The wrongly named .aac issue is known, though not sure what's being done about it.
I can't repro the Rip & Burn issue, though I'm not sure if I understood you properly there.
The sc radio "clicked" dialog box was just some debug code which'll be gone for the next build.

@ujay & amano
As stated in my main post on page 1, any other ml_online issues (script errors, problems with the search, etc etc) are all serverside. Online Services is a work in progress. Welcome to beta world :-)
Though yeah, amano, it could be some issue with your wininet.dll, who knows...?

@dhead998
Sorry, but we cannot reproduce the "?????" problem, at least not unless you provide us with all the required info and reproduction steps (eg. windows os & locale, file formats being played, whether they contain any unicode chars in the filename or tags, relevant winamp settings, etc etc).
We also can't reproduce the crash on exit (I tested it on Win98SE, and no crash, heh). Zip up and attach hijackthis log, my_plugin_list.txt, dxdiag log, and crash logs to your next post in this thread (further info).
DJ Egg is offline  
Old 11th February 2006, 04:24   #424
dhead998
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 56
The taskbar title is ????????? for any file that I tried to play... aac; m4a; aacplus; *.mpg; *.avi; *.wav... midi or ANITHING that winamp can play wich I have in my computer and SOMETIMES winamp start playing with the name ?????????|7?? or any other thing and then switches to ?????????

This zip contains the logs... (lol, true old pc)
Maybe one computer error?
Attached Files
File Type: zip crash.zip (9.6 KB, 424 views)
dhead998 is offline  
Old 11th February 2006, 05:23   #425
ujay
Forum King
 
ujay's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: London
Posts: 6,072
I can't repro the Rip & Burn issue, though I'm not sure if I understood you properly there.

The screen shows the Drive buttons under 'Available drives'(these work fine) and the labels in the right panes, but no info. I'll do a screenshot.

---------------------------------------------

Great new 'feature' in Online Services now it's gone serverside btw, hope it doesn't get screwed in later versions. Potential problem could be when more channels are added perhaps.

.../Winamp/Plugins/ml/ml_online.ini

Delete the last line and replace with :-
(Adjust Element numbers accordingly)

ElementID7=7000
ElementSubbed7=1
ElementName7=Shoutcast Home
ElementURL7=http://www.shoutcast.com
ElementID8=8000
ElementSubbed8=1
ElementName8=UK & Irish Radio
ElementURL8=http://www.radiofeeds.co.uk/
ElementID9=9000
ElementSubbed9=1
ElementName9=Winamp Forums
ElementURL9=http://forums.winamp.com/
ElementID10=-1

UJ
Attached Images
File Type: gif r & b.gif (8.6 KB, 487 views)
ujay is offline  
Old 11th February 2006, 05:51   #426
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,823
Hmm... very interesting. Good find :-)
[edit] woah! nice! [/edit]


Re: Rip & Burn
Hmm, strange. It shows all the info for me.
Is Sonic Engine installed?

Nice typo in there, btw...
"Descritpion"
DJ Egg is offline  
Old 11th February 2006, 06:43   #427
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,823
@dhead998
Install & run both of Spybot Search & Destroy and Ad-Aware SE
(be sure to download the internal detection updates for both before running the scans).

There's some adware/malware in your HJT log, particularly these dodgy DPF/ActiveX Controls:

O16 - DPF: {64311111-1111-1121-1111-111191113457} - file://c:\eied_s7.cab
O16 - DPF: {33331111-1111-1111-1111-611111193457} - file://c:\ex.cab
O16 - DPF: {33331111-1111-1111-1111-611111193458} - file://c:\ex.cab
O16 - DPF: {33331111-1111-1111-1111-622221193458} - file://c:\ex.cab
O16 - DPF: {43331111-1111-1111-1111-611111195622} - file://c:\ex.cab
O16 - DPF: {1D4DB7D2-6EC9-47A3-BD87-1E41684E07BB} - http://ak.imgfarm.com/..../funwebproducts/ei/SmileyCentral...

MyWebSearch is also reputed to be a bit dodgy, and I recommend that you uninstall it via Windows Control Panel > Add/Remove Programs.

Apparently, iBest/Discador is legit, though according to the HJT log, BHO.DLL is missing (O2 - BHO: IbestBHO Class...)

You can checkmark those entries in the HJT scan results and click "Fix checked".
Make sure all browser/explorer/email/etc windows are closed first, and only checkmark/fix the entries I referred to above, ie. keep all the other (safe/legit/required) entries as they are.

After running the Ad-Aware & SpybotSD scans and fixing anything they find,
reboot and do another clean install of Winamp
and only install the components that you actually need, heh.

Not sure, but the crash could be related to one of the default plugins (possibly ml_pmp or pmp_*.dll)
Do you actually have a portable player?
Though it's also very possible that the aforementioned malware was responsible.

As for the "?????" issue, apparently someone from AOL QA has also seen this under Win98, but I know I can't reproduce it. It's possibly something to do with your system locale (Portuguese) and Winamp's unicode/international character support, though I'm honestly not rightly sure at the moment.


"(lol, true old pc)"

Yup, it is a bit, heh.
(P2/350MHz, 128RAM, onboard graphics, win98, DirectX 9.0b)
DJ Egg is offline  
Old 11th February 2006, 08:10   #428
coldKingdom87
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Sweden
Posts: 2
Bug report

When open up a video, then double it's size then minimize winamp and open it up again, the video is back to normal size when it should be double sized.

[Edit --> DJ Egg]
3rd-party modern skin related, ie. not our bug
coldKingdom87 is offline  
Old 11th February 2006, 10:58   #429
mrym
Senior Member
 
mrym's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: tokyo
Posts: 438
folder name problem

my atf settings is
[|$num(%tracknumber%,2)| ][ |%year%| ]$if2( %album% - , %folder% - )$if2(%title%,$filepart(%filename%))[ - %artist%].
metadata readeing settings is
checked "read media infomation on import...." and checked "no guessing."

here is the problem details.
if i add files that have no tags such as wave, avi, etc to media library, those files title are named like "folder - file name."
so, when i play those files, winamp displays like "folder - folder - filename." very annoying.

reproducable?

xp sp2 clean installed 5.2 b427 + jtfe97r b14

[edit]
@coldKingdom87
tested with avi files, i cannot reproduce your problem, both default classic and modern skin.
mrym is offline  
Old 11th February 2006, 12:28   #430
wengdiqin
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
Very Good
wengdiqin is offline  
Old 11th February 2006, 12:28   #431
Squadman
Senior Member
 
Squadman's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: UK
Posts: 284
Send a message via AIM to Squadman
This isn't really a bug, but...

If you go to preferences, then in_mp3.dll > Configure, the default extension list has 'MP3;MP2;MP1;AAC;APL;VLB', but next to the 'set to default' button, it has 'MP3;MP2;MP1;AAC;APL'. It's missing ;VLB.
Squadman is offline  
Old 11th February 2006, 12:34   #432
wladow
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
I've got one question:

Are there planned other winamp 5.2 installer languages? I've been making winamp lang pack for a long time and I can make slovak localization too if possible (or needed ).

thx.
wladow is offline  
Old 11th February 2006, 12:36   #433
coldKingdom87
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Sweden
Posts: 2
I tested also to change skin, had the MMD3 skin before, and now it's working with the original skins.

Thank you!
coldKingdom87 is offline  
Old 11th February 2006, 12:55   #434
colorspace
Member
 
colorspace's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Netherlands
Posts: 69
Suggestion :
Option to disable mousewheel support for controlling the volume.

Bugs :
Winamp build 427 > Nullsoft Tray Control v0.2 > Position of the 'previous track' & 'next track' should be swapped in the systray.

Winamp build 427 > Nullsoft Tray Control v0.2 > Click 'Play/Pause' > Next track is played

Winamp build 427 > Nullsoft Tray Control v0.2 > Click 'Next Track' > Plays or Pauses the current track

Winamp build 427 > Preferences > CD Ripping > Select aacPlus High Bitrate encoder > Winamp Pro Feature dialog box show up > It says 'In Order to extract to MP3'.

Winamp build 427 > Play a .m4a file with muxed chapters and jpg's (using mjpeg codec) > Chapters and jpg's aren't being displayed. The .jpg's are being displayed with Videolan VLC, WMP (with Haali Media Splitter installed) and TCMP 0.71k (Windows Mobile app).
Example file : http://radio538.podcast.garnierstrea...department.m4a

Winamp build 427 > Uninstall > This file isn't removed : C:\Program Files\Winamp\System\xml.w5s

Winamp build 427 > Media Library > SHOUTcast Wire > Add this url http://radio538.nl/538/xml/rss/dancedepartment.jsp > Only the first podcast episode is being displayed (there are 22 atm).

Winamp build 427 > Media Library > Portables > My HP iPAQ rx3715 Pocket PC isn't being displayed. It should be Playsforsure compatible.

Winamp build 427 > Media Library > Predixis MusicMagic > Start processing > Exit Winamp > winamp caused an Access Violation (0xc0000005) in module ml_xpdxs.dll at 001b:05e5da4a
Attached Files
File Type: zip report.zip (25.6 KB, 385 views)

Last edited by colorspace; 11th February 2006 at 14:24.
colorspace is offline  
Old 11th February 2006, 14:00   #435
pihug12
Junior Member
 
pihug12's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: France
Posts: 9
Sorry if my english is bad, I'm french

The two Easter Eggs are found on the french forum by Zobicket38.
=> Shift + Double Click on the lama
=> Ctrl + Double Click on the lama

___

The new beta doesn't work with the plug-in transcoder.
When I select more than one file, Winamp shut down after the first file is converted.
I can send you screenshots of you need it.

pihug12
pihug12 is offline  
Old 11th February 2006, 14:05   #436
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
the shift+dbl click egg has been in for years.
the ctrl+dbl click one is a different image from what was in the earlier 5.09x versions.

the transcoder plugin is known to have issues and it is down to the plugin to be updated but since will is busy (and i'm snowed under) someone else is going to have to look into making it compatible with 5.2 or just wait it out.

-daz
DrO is offline  
Old 11th February 2006, 14:23   #437
Squadman
Senior Member
 
Squadman's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: UK
Posts: 284
Send a message via AIM to Squadman
I think I found a Milkdrop problem.

Open Milkdrop fullscreen with a song playing. Then open Windows Task Manager (Ctrl+Alt+Delete), and Milkdrop will minimize, correct?

Pause with the song that is playing (Global Hotkey is useful), then click on the minimized Milkdrop on the taskbar.

It will open, but a large box will just fill the screen and the visualisation will not actually start.

Can anyone else confirm?
Squadman is offline  
Old 11th February 2006, 14:46   #438
gaekwad2
Foorum King
 
gaekwad2's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: bar2000
Posts: 11,424
What happens when you restart playback?

Milkdrop needs music playing to draw anything.
gaekwad2 is offline  
Old 11th February 2006, 15:08   #439
djtaylor
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: UK
Posts: 20
When you install Winamp, the installer changes the cwd value in the [Winamp] section of winamp.ini back to the installation directory. This is the last directory used for open/add. This means I have to browse to my MP3 directory every time I update Winamp! Please can you change the installer to leave this alone.

I'm not sure if this occurs when installing versions prior to 5.2; apologies if so.

Also, please can you change the installer to close Winamp and Winamp Agent when installation is actually started (i.e. when you click on 'Install' in the last step of the installer), rather than as soon as you run the installer? If you run it by mistake and so cancel, you're left without the agent. Thanks.
djtaylor is offline  
Old 11th February 2006, 15:52   #440
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,823
@colorspace

Re: Tray Control issues.
Hmm, I can't reproduce all 3 reported issues, but I can see some funkiness with the Previous button. Sometimes it works, but most times it just restarts the currently playing track (ie. it acts the same as 'play').
Note: gen_tray.dll is probably one of the oldest plugins around, heh.
Could you (or anyone else) please confirm if those issues are 5.2-specific, or if it also happened with older releases (5.0-5.13)?

Re: Pop-up message for AACPlus Hi-Bitrate Enc on non-Pro installations:
Thanks. That probably needs changing.

Re: mjpeg in mp4 files
Alas, that is currently unsupported. in_mp4 only handles audio content at the moment, not video or embedded images. Then again, I can't get the image to display even when I associate mp4/m4a with in_dshow instead of in_mp4, heh. But yeah, in_mp4 video (etc) support is planned for a later release.

Re: xml.w5s not removed on uninstall
Thanks. Yup, that's a pretty new file (used to be part of gen_ff).

Re: sc wire not correctly parsing some feeds
Yup, that's a known issue. Those feeds use a different xml format which is currently not fully supported. Hopefully, work on ml_wire will resume again at some point, but probably after 5.2 release.

Re: predixis crash
Please report any issues with the musicmagic plugin directly to predixis

Re: HP iPAQ rx3715 Pocket PC not being recognized
Sorry, no idea, heh.



@mrym
Hmm, I need more coffee before I look into that ATF issue of yours.
Watch this space [maybe].


@Squadman
Re: vlb extension
vlb is supported by the dolby aac decoder inside in_mp3
However, I don't even think we use it for much any more (maybe some nsv/nsa streams) and I think the general intention is to eventually switch everything over to the CT AAC Decoder and totally ditch the Dolby one, and therefore VLB will be gone.
DJ Egg is offline  
Closed Thread
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump