Old 5th December 2002, 21:18   #1
Nekochan
Junior Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 4
Send a message via AIM to Nekochan Send a message via Yahoo to Nekochan
I searched but still...

Yeah, I searched around and read up on stuff but I am very slow when it comes to fixing things and most times i need step by step instructions and like I finally got the DNAS server thingie to work sort of but when I connect it tells me:
<12/05/02@15:44:15> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 68.50.40.106:8000) from the Internet, disable NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out)

and like I don't know what I did exactly but I did something and now when I open the server it tells me:
<12/05/02@16:12:01> [SHOUTcast] DNAS/win32 v1.8.9 (Mar 15 2002) starting up...
<12/05/02@16:12:01> [main] loaded config from C:\Program Files\SHOUTcast\sc_serv.ini
<12/05/02@16:12:01> [main] initializing (usermax:10 portbase:8000)...
<12/05/02@16:12:01> [main] No ban file found (sc_serv.ban)
<12/05/02@16:12:01> [main] No rip file found (sc_serv.rip)
<12/05/02@16:12:01> [main] opening source socket
<12/05/02@16:12:02> [main] error opening source socket! FATAL ERROR! Some other process is using this port

I don't know what I did and I dont know what to do..help me >.<
Nekochan is offline  
Old 6th December 2002, 20:36   #2
Tom
Moderator
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 4,491
Re: I searched but still...

Quote:
Originally posted by Nekochan

<12/05/02@15:44:15> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 68.50.40.106:8000) from the Internet, disable NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out)
This means that the SHOUTcast yp can not connect to your stream and verify that it is there. This will pose a problem since listeners will not be able to connect either. The reason for this error can be a few things:

1) If 68.50.40.106 is not your IP then there is something down stream which the yp is picking up as your stream (i.e. web cache, proxy) so it is no wonder why it can find your stream there since it is not there. If this is the case setting Yport to 666 (i.e. Yport=666) in sc_serv.ini/sc_serv.conf should fix this problem.

2) You have a firewall that is blocking incoming requests and therefore the yp can not find your stream. The solution for this is to configure your firewall properly. Also note the Windows XP ships with a default firewall.

3) Finally if you are sharing an internet connection among several PCs you will need to properly configure the gateway device to forward the PortBase (by default 8000) to the proper machine on your LAN. Check the documentation for the gateway device for specifics on how to do this.


Quote:
Originally posted by Nekochan

<12/05/02@16:12:01> [main] opening source socket
<12/05/02@16:12:02> [main] error opening source socket! FATAL ERROR! Some other process is using this port
This means that the source port (by default 8001) is already in use. Most likely you already have one instance of the DNAS running, or perhaps you changed SrcIP in sc_serv.ini/sc_serv.conf in which case set it back to ANY and this error should go away.

Tom
Tom is offline  
Old 15th January 2003, 00:20   #3
rajiv
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: caribbean
Posts: 16
really need the help!

01/13/03@23:01:49> [SHOUTcast] DNAS/win32 v1.9.2 (Nov 25 2002) starting up...
<01/13/03@23:01:49> [main] loaded config from C:\Program Files\SHOUTcast\sc_serv.ini
<01/13/03@23:01:49> [main] initializing (usermax:5 portbase:8000)...
<01/13/03@23:01:49> [main] No ban file found (sc_serv.ban)
<01/13/03@23:01:49> [main] No rip file found (sc_serv.rip)
<01/13/03@23:01:49> [main] opening source socket
<01/13/03@23:01:49> [main] source thread starting
<01/13/03@23:01:49> [main] opening client socket
<01/13/03@23:01:49> [source] listening for connection on port 8001
<01/13/03@23:01:49> [main] Client Stream thread [0] starting
<01/13/03@23:01:49> [main] client main thread starting
<01/13/03@23:01:59> [source] connected from 127.0.0.1
<01/13/03@23:01:59> [source] icy-name:RAJ MUSIC ON AIR ; icy-genre:Mixed
<01/13/03@23:01:59> [source] icy-pub:1 ; icy-br:128 ; icy-url:http://www.shoutcast.com
<01/13/03@23:01:59> [source] icy-irc:#shoutcast ; icy-icq:0 ; icy-aim:N/A
<01/13/03@23:02:00> [yp_add] error connecting to yp.shoutcast.com
<01/13/03@23:02:01> [yp_add] error connecting to yp.shoutcast.com
<01/13/03@23:02:02> [yp_add] error connecting to yp.shoutcast.com

i tried everythign yo usaid in the above it still doesn't work what can i do please or do you know of any other program besides shoutcast i love shoutcast only for one night it worked but i loved itt after last night it start giving that error for such a reason i don't know i have no firewalls i have no proxy please help me
rajiv is offline  
Old 15th January 2003, 00:23   #4
rajiv
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: caribbean
Posts: 16
continued

i use the server 1.9.2 the plugin 1.8.2 could this be why answer no because with server 1.8.2 it does the same thing help
rajiv is offline  
Old 4th March 2003, 23:29   #5
franpereiro
Junior Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Spain
Posts: 7
I've been added successfully to the yp directory, thanks a lot for the advise guys. Now I'm gonna have to go and check it for myself.

Anyway, thanks again since I don't that anoying NAK error.

Francisco Pereiro
franpereiro@lycos.es
franpereiro is offline  
Old 27th March 2003, 14:40   #6
djmiked1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 4
Same thing happening here for me
started like this:
<03/25/03@02:58:27> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<03/25/03@05:56:45> [yp_tch] error connecting to yp.shoutcast.com
then went away almost imedatly

Then starting again
<03/25/03@23:07:44> [yp_tch] error connecting to yp.shoutcast.com
<03/26/03@02:49:57> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error (HTTP/1.1 403 Forbidden)

and still continues.

i am running 3 servers

port 8000
port 3590
port 9000


the server running on port 9000 works great
no errors
???? thats all i got for now. an answer to this problem would be helpfull it has been way more than 24 hours now.

Thanks
Mike
djmiked1 is offline  
Old 27th March 2003, 16:02   #7
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,108
Quote:
Originally posted by djmiked1
<03/25/03@23:07:44> [yp_tch] error connecting to yp.shoutcast.com
<03/26/03@02:49:57> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error (HTTP/1.1 403 Forbidden)
Please RTFF.

http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=129791
http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=129792

FesterHead is offline  
Old 25th April 2003, 18:17   #8
muzz540
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Fort Lauderdale, FL
Posts: 7
Send a message via AIM to muzz540
sweet, thanks to this thread i got my shit up and running.

thanks a lot.


muzz540 is offline  
Old 27th April 2003, 23:37   #9
Kirkwood_DJ
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 31
somebody help i dont no if i have a firewall how can i tell
Kirkwood_DJ is offline  
Old 28th April 2003, 08:51   #10
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,108
Are you running Windows XP?

FesterHead is offline  
Old 28th April 2003, 18:14   #11
Kirkwood_DJ
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 31
no am runnin windows me.
i don't have sharing enabled
Kirkwood_DJ is offline  
Old 28th April 2003, 18:58   #12
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,108
Kirkwood_DJ, are you having the 403 error?

FesterHead is offline  
Old 28th April 2003, 19:06   #13
Kirkwood_DJ
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 31
nO
Event log:
<04/28/03@14:13:45> [SHOUTcast] DNAS/win32 v1.9.2 (Nov 25 2002) starting up...
<04/28/03@14:13:45> [main] loaded config from C:\Program Files\SHOUTcast\sc_serv.ini
<04/28/03@14:13:45> [main] initializing (usermax:8 portbase:8000)...
<04/28/03@14:13:45> [main] No ban file found (sc_serv.ban)
<04/28/03@14:13:45> [main] No rip file found (sc_serv.rip)
<04/28/03@14:13:45> [main] opening source socket
<04/28/03@14:13:45> [main] source thread starting
<04/28/03@14:13:45> [main] opening client socket
<04/28/03@14:13:45> [main] Client Stream thread [0] starting
<04/28/03@14:13:45> [main] client main thread starting
<04/28/03@14:13:45> [source] listening for connection on port 8001
<04/28/03@14:13:45> [source] connected from 127.0.0.1
<04/28/03@14:13:45> [source] icy-name:Kirkwood' Rib Shack- get da latest from Atlanta artist in Zone 6 ; icy-genre:Rap
<04/28/03@14:13:45> [source] icy-pub:1 ; icy-br:24 ; icy-url:http://www.shoutcast.com
<04/28/03@14:13:45> [source] icy-irc:#shoutcast ; icy-icq:0 ; icy-aim:N/A
<04/28/03@14:13:56> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
<04/28/03@14:13:56> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 67.33.111.85:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out))
Kirkwood_DJ is offline  
Old 28th April 2003, 19:51   #14
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,108
Two (or less) easy steps:
1. If you have a firewall, open the necessary port(s).
2. If you have a router, configure it to forward the necessary port(s) to the DNAS machine.

Check out the Sticky post titled:
SHOUTcast: Important Info & Answers to FAQs. READ ME!

Scroll down a bit and look for the section titled:
DNAS Stuff -> Errors -> Fixing [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: xxx.xxx.xxx.xxx:xxxx) from the Internet, disable NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out)

Are the necessary ports open in your firewall and are they being forwarded to the DNAS machine?

Check out http://www.radiotoolbox.com/cantheygetin and see if the reported information there helps.

FesterHead is offline  
Old 20th May 2003, 22:53   #15
am1500
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: argentina
Posts: 6
really need the help!

[yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 200.61.170.12:8000) from the Internet, disable NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out)

I have coneccion shared between several PCs. Understand that I need to correctly form the device of the entrance to send to the PortBase (defect 8000) to the appropriate machine in my LAN.
BUT, NOT LIKE DOING IT. PLEASE help me
si es posible in spanish. gracias
am1500 is offline  
Old 20th May 2003, 23:03   #16
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,108
Please describe your network configuration including make/model of any router and/or firewall.

FesterHead is offline  
Old 20th May 2003, 23:36   #17
am1500
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: argentina
Posts: 6
festerheat

OOOPS

Last edited by am1500; 21st May 2003 at 01:49.
am1500 is offline  
Old 21st May 2003, 00:35   #18
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,108
Eek. Networking is not my forte.

Is 200.61.170.12 your ip or your ISPs ip?

FesterHead is offline  
Old 21st May 2003, 00:44   #19
am1500
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: argentina
Posts: 6
FESTERHEAD

YES
am1500 is offline  
Old 21st May 2003, 00:46   #20
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,108


Please choose:

a) 200.61.170.12 is my ip

b) 200.61.170.12 is my ISPs ip

FesterHead is offline  
Old 21st May 2003, 00:50   #21
am1500
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: argentina
Posts: 6
FESTERHEAD

IT EXCUSES, I AM USING A TRANSLATOR TO UNDERSTAND WELL

Last edited by am1500; 21st May 2003 at 01:51.
am1500 is offline  
Old 21st May 2003, 02:28   #22
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,108
i understand.

Is 200.61.170.12 your ip?

FesterHead is offline  
Old 23rd May 2003, 23:24   #23
am1500
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: argentina
Posts: 6
FESTERHEAD

in the card of external network the IP is 10,1,3,14
but ******ds checking in ToolBox Radio my IP he is 200.61.170.12

I DO NOT UNDERSTAND '''''
am1500 is offline  
Old 23rd May 2003, 23:38   #24
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,108
Quote:
I have coneccion shared between several PCs. Understand that I need to correctly form the device of the entrance to send to the PortBase (defect 8000) to the appropriate machine in my LAN.
What do you use to share the connection?

Software? Hardware?

Do you have a firewall?

FesterHead is offline  
Old 24th May 2003, 00:07   #25
am1500
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: argentina
Posts: 6
FESTERHEAT

To do not install a firewall - ever

B - my PC shares the connection with other two PCs

C - I Use the Software of the CD OF INSTALLATION THAT COMES WITH WINDOWS 98 " CONNECTION SHARED TO INTERNET "

There is problem??
am1500 is offline  
Old 24th May 2003, 01:03   #26
korth
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: Italy
Posts: 2
I have the same problem ( Cannot see your station/computer ) so I hope this thread is the right place to ask for help.

I have a little lan whit a linux box that acts as router/firewall:


adsl
|
|
linux
|
|----pc1 ( 8100 )
|
|----pc2 ( 8200 )


I had forwarded (using iptables) port 8100:8101 and 8200:8200 to pc1 and pc2 and there shoutcast works fine.

Today I've found a linux version and so I'd like to use only one shoutcast installed on the linux box.
I've opened the ports 8010:8011 , clients connect to shoutcast but it give me the error " yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: X.Y.Z.W:8010)...) and it's my real public ip

Can anyone help me?
Thanks

korth

PS: sorry for my english
korth is offline  
Old 24th May 2003, 01:05   #27
DJHotIce
Forum Loser
(Forum King)
 
DJHotIce's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: That place I can't remember the name.
Posts: 4,617
Send a message via AIM to DJHotIce Send a message via Yahoo to DJHotIce
Two (or less) easy steps:
1. If you have a firewall, open the necessary port(s).
2. If you have a router, configure it to forward the necessary port(s) to the DNAS machine.

Check out the Sticky post titled:
SHOUTcast: Important Info & Answers to FAQs. READ ME!

Scroll down a bit and look for the section titled:
DNAS Stuff -> Errors -> Fixing [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: xxx.xxx.xxx.xxx:xxxx) from the Internet, disable NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out)

Are the necessary ports open in your firewall and are they being forwarded to the DNAS machine?

Check out http://www.radiotoolbox.com/cantheygetin and see if the reported information there helps.

-DJHotIce
Bounce Multimedia - Professional Web Design
DJHotIce is offline  
Old 24th May 2003, 09:29   #28
korth
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: Italy
Posts: 2
Quote:
Originally posted by korth
I have the same problem ( Cannot see your station/computer ) so I hope this thread is the right place to ask for help.
........
I have a little lan whit a linux box that acts as router/firewall:
Today I've found a linux version and so I'd like to use only one shoutcast installed on the linux box.
I've opened the ports 8010:8011 , clients connect to shoutcast but it give me the error " yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: X.Y.Z.W:8010)...) and it's my real public ip
ok, sorry, that's my fault : I wrote the firewall's rules in the wrong order
..now it works.

bye

korth
korth is offline  
Old 11th June 2003, 04:55   #29
zfunkychicken
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 12
<06/10/03@22:57:58> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)

<06/10/03@22:57:58> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
<06/10/03@22:57:58> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 209.94.189.29:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out))

I went to that radiotoolbox.com and it said that port 8000 is closed, while i have configured my router and my computer 100x over... could it just be that it doesn't like port 8000 or does my computer not like ME?

check my router settings here... http://westentg.***********
zfunkychicken is offline  
Old 11th June 2003, 07:24   #30
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,108
zfunkychicken, how about keeping it to one thread already?

FesterHead is offline  
Old 15th June 2003, 00:18   #31
Pulse79
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 4
I am getting this error....I recently hooked up two computers with a linksys hub and I do have internet sharing enabled...I know it says it should be removed but my second computer is the one I'm trying to get going and it connects through my first computer to the internet. If I disalbe internet sharing how will it work? my ip is 24.171.109.186
Pulse79 is offline  
Old 15th June 2003, 01:45   #32
DJHotIce
Forum Loser
(Forum King)
 
DJHotIce's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: That place I can't remember the name.
Posts: 4,617
Send a message via AIM to DJHotIce Send a message via Yahoo to DJHotIce
Have you fowarded the nessisarry ports from the linksys router to your machine that contains the shoutcast server?

-DJHotIce
Bounce Multimedia - Professional Web Design
DJHotIce is offline  
Old 15th June 2003, 02:15   #33
Tom
Moderator
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 4,491
He has a hub not a router. ICS is the NAT in this case and as such ICS will need to be configured to forward requests to the other machine.

Tom
Tom is offline  
Old 15th June 2003, 05:43   #34
Pulse79
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 4
exactly how would I go about doing this?
Pulse79 is offline  
Old 15th June 2003, 06:13   #35
Tom
Moderator
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 4,491
Quote:
Originally posted by Pulse79
exactly how would I go about doing this?
Try a forum search. I know I covered it once in detail for XP. Also check the stickies at the top of the forums since they contain links to sites that deal with ICS. You can also try a port forwarding program such as the one put out by AnalogX.

Tom
Tom is offline  
Old 15th June 2003, 17:34   #36
Pulse79
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 4
I used analogX to forward port 8000. I now get a 404 error saying cannot see my station. I checked the radiotool box website and checked port 8000 and it says a server is running on 8000 so is there something else I'm missing?
Pulse79 is offline  
Old 28th June 2003, 05:40   #37
jtb77
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 5
Need Help

I've been at this all day. Just thought it'd be cool to see if I could play music over winamp onto another computer. I'd probably have something up and running by now if I didn't have a router. I'm so confused now I don't know where to begin. Can someone please email me at jtbaker_77@yahoo.com I have a SOHO Gateway router. The User's Manual doesn't help much. When I go to http://www.radiotoolbox.com/cantheygetin and type in my port (8000) it says my server is running.


Here's my most recent log:

Event log:
<06/28/03@00:32:53> [SHOUTcast] DNAS/win32 v1.9.2 (Nov 25 2002) starting up...
<06/28/03@00:32:53> [main] loaded config from C:\Program Files\SHOUTcast\sc_serv.ini
<06/28/03@00:32:53> [main] initializing (usermax:32 portbase:8000)...
<06/28/03@00:32:53> [main] No ban file found (sc_serv.ban)
<06/28/03@00:32:53> [main] No rip file found (sc_serv.rip)
<06/28/03@00:32:53> [main] opening source socket
<06/28/03@00:32:53> [main] source thread starting
<06/28/03@00:32:53> [main] opening client socket
<06/28/03@00:32:53> [main] Client Stream thread [0] starting
<06/28/03@00:32:53> [main] client main thread starting
<06/28/03@00:32:53> [source] listening for connection on port 8001
<06/28/03@00:33:16> [source] connected from 127.0.0.1
<06/28/03@00:33:17> [source] icy-name:bash ; icy-genre:test
<06/28/03@00:33:17> [source] icy-pub:1 ; icy-br:24 ; icy-url:http://www.shoutcast.com
<06/28/03@00:33:17> [source] icy-irc:#shoutcast ; icy-icq:0 ; icy-aim:N/A
<06/28/03@00:33:22> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
<06/28/03@00:33:22> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (404 Cannot see your station/computer from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache)

By the way, if I ever did get this up and running, what the correct command to type in at the other end to listen?

When I get up in the morning I'll of forgotten where exactly I posted this, so please email me.

Thanks in advance!
jtb77 is offline  
Old 28th June 2003, 06:15   #38
jagwac
Senior Member
 
jagwac's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Minnesota
Posts: 480
omg. How many people are just going to decide to never help themselves and read a little????

Help yourself and dont tell people to email YOU when YOU are wanting help.

1. Read the SHOUTcast: Important Info & Answers to FAQs. READ ME! Here..need help? http://forums.winamp.com/showthread....threadid=70403

2. Scroll down until you see Routers, Firewalls, and Networks. Oh My!

3. Read, read, read, and then read some more.

4. Just before you go and ask another question that has been asked a million times before....read more.
jagwac is offline  
Old 28th June 2003, 14:36   #39
jtb77
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 5
Never mind then. I started at 9 am yesterday, and kept reading and punching in different numbers until past midnight. I don't ask for help unless I'm really stuck, but I guess I can't get help on this board. Thanks anyway.
jtb77 is offline  
Old 28th June 2003, 19:29   #40
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,108
Searching the forums and reading README threads is a good place to get instant help.

Please be patient when posting a new thread.

Two (or less) easy steps:
1. If you have a firewall, open the necessary port(s).
2. If you have a router, configure it to forward the necessary port(s) to the DNAS machine.

Check out the Sticky post titled:
SHOUTcast: Important Info & Answers to FAQs. READ ME!

Scroll down a bit and look for the section titled:
DNAS Stuff -> Errors -> Fixing [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: xxx.xxx.xxx.xxx:xxxx) from the Internet, disable NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out)

Are the necessary ports open in your firewall and are they being forwarded to the DNAS machine?

Check out http://www.radiotoolbox.com/cantheygetin and see if the reported information there helps.

FesterHead is offline  
Closed Thread
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump