Old 18th May 2004, 19:25   #1
alepat
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
classic and modern at the same time

Whenever I open winamp it opens both the modern skin and the classic however when I click on the classic it disappears. It happens no matter what skin I am using.

Does anybody have any ideas on why this is happening?
alepat is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2004, 20:33   #2
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
Which version of Winamp 5 do you have? If I remember correctly, an earlier version of WA5 had a problem with "ghost" images of the classic skin when using a mod skin. If you have not done so try upgrading to Winamp 5.03. After that install the Winamp 5.03 update patch.

If that is not it, are you using any desktop replacements or enhancers (nView, Samurize, LiteStep, WinSpace, etc)? Do you have any 3rd party plug-ins for Winamp?
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2004, 20:45   #3
alepat
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
its 5.03a the newest one from the site.

found out whats causing it it's yzshadow

thanks for the help
alepat is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2004, 21:31   #4
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
You're welcome. Thanks for the reply, that is useful information.
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump