Old 24th February 2005, 12:39   #1
stone80a
Junior Member
 
stone80a's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3
When using a modern skin, Winamp classic skin also loads

When I load a modern skin, the default Winamp classic skin also loads (see included bitmap).

As soon as I click on the modern Winamp player, the Winamp classic skin disapears again.

Any cure for this?

It is a completely fresh installation of Winamp 5.08e without any additional plugins installed.

OS: Windows XP Pro, SP 2
Full version of Winamp
Attached Images
File Type: gif snap1.gif (15.8 KB, 299 views)
stone80a is offline   Reply With Quote
Old 24th February 2005, 13:15   #2
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
Earlier versions had this classic "ghost" problem and was fixed. However, this is also caused by some desktop enhancer/utility apps (EG. DLGXRsizer, yzshadow, nView, Litestep, Samurize, StyleXP, Windows Blinds, Perfect Menu, Aston shell, Winsize etc.)? If you have one, try putting Winamp in the exclude list of the desktop utility. Hopefully your desktop utility has a exclude list.

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 24th February 2005, 13:24   #3
stone80a
Junior Member
 
stone80a's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3
Now, why didn't I think about that! It was Yzshadow that caused the problem. Thanks.

PS: Using Avedesk, UMtheme patcher and YzToolbar too without problems.
stone80a is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump