Old 21st October 2005, 17:07   #1
zeromus
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 9
Send a message via ICQ to zeromus
shoutcast station info crash

fresh install of 5.11
asus p4p800 / 2.6GHz / 1GB
windows 2003 server standard sp1
geforce FX 5500 driver 6.14.10.5673
soundmax integrated digital audio 5.12.1.3630
directx 9.0c (4.09.0000.0904)
classic skin

1. in medialibrary do a shoutcast search. search for kjaz. connect (doesnt matter if its full)
2. click stop
3. click play

watch it crash.
(Maybe all shoutcasts do this. a few I randomly tried all did it)

This is probably related to the god damn station info window. If you connect directly to http://205.188.234.33:8004 (kjaz) via open url then it will never crash because station info is not used.

If you disable the station info window via the new prefs page, the crash still happens

--details on installation--
full version installed.
agent disabled
library/predaxis disabled
modern skins disabled
ui extensions disabled
visualization disabled
all icons/associations disabled

--details on crash--
usually it is [ICY 200 OK] http://2-5.188.234.33:8004 - Winamp: winamp.exe - Application error
The instruction at "0x00000000" referenced memory at "0x00000000" The memory could not be "read"
zeromus is offline   Reply With Quote
Old 21st October 2005, 17:15   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,862
Hmm... weird. I can't reproduce this. The stream plays just fine for me via the ML, with or without the Station Info browser enabled.

Any error message with the crash? If so, then what's the details?
Using any extra 3rd-party plugins maybe?


[Edit]

Ahh, you edited your post...

Could you possibly post a HijackThis log?

[/Edit]
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 21st October 2005, 17:23   #3
zeromus
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 9
Send a message via ICQ to zeromus
I dont have time to futz with doign a real clean install, but I did install it to another directory and ran it from there to verify the problem. certainly no 3rd party plugins there.

After testing many times I have encountered two occasions where it took three attempts to open the stream for it to crash. On the second attempt I would have brief flickerings of the mouse cursor and it felt like it might crash but didnt. But then it would on the third
zeromus is offline   Reply With Quote
Old 21st October 2005, 17:29   #4
zeromus
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 9
Send a message via ICQ to zeromus
hjt log for shoutcast station info crash

hjt log for shoutcast station info crash

I can supply a dr watson log, if that will be helpful
Attached Files
File Type: txt hjt.txt (5.5 KB, 1026 views)

Last edited by zeromus; 21st October 2005 at 17:47.
zeromus is offline   Reply With Quote
Old 21st October 2005, 18:54   #5
zeromus
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 9
Send a message via ICQ to zeromus
culprit identified--admuncher

I am running the latest version of AdMuncher. Disabling all filtering will solve this problem.

Apparently (and this does not sound like a very good idea) there is a bunch of mshtml and jscript stuff running even with the station info popup disabled.

Curiously, and in keeping with this observation, my mouse cursor flickers like mad while some kind of automation stuff runs whenever i open a stream from the media library (again, even with the station info popup disabled)

This sounds like it could be a problem with admuncher, but I still call it a winamp bug because the html stuff should _not_ be running when i disable the station info popup.
zeromus is offline   Reply With Quote
Old 24th October 2005, 13:38   #6
CraigF
Passionately Apathetic
Administrator
 
CraigF's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Hell
Posts: 5,435
shouldnt crash winamp if the page content is altered in any way either

CraigF is offline   Reply With Quote
Old 24th October 2005, 15:58   #7
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,862
Ok, apparently there WAS a bug and it's been fixed for the next release. Thanks.
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump