Old 2nd March 2009, 00:56   #1
EWeiss
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 49
AVS freeze

two question?
what have change in v2.82 that Modulename never appears ?
all other AVS version work fine only this not..
Winamp v.5.55 25_02_09 freeze when use my favorite preset
Tuggummi 20-Functions "Frost Spikes"

greets Emil
Attached Images
File Type: jpg nomodule.jpg (41.4 KB, 235 views)
EWeiss is offline   Reply With Quote
Old 2nd March 2009, 14:32   #2
Yathosho
Forum King
 
Yathosho's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: AT-DE
Posts: 3,363
it seems the new avs has problems with texer2.ape, at least the freeze does not happen if you delete that ape. clearly a bug, so you have to wait for an update or use an old avs.dll (e.g. vis_avsmod.dll).

you should probably post this under winamp bugs, because i have doubts any of the developers ever checks this forum.

i wish they'd mention the changes in the new avs version in the version history
Yathosho is offline   Reply With Quote
Old 2nd March 2009, 14:39   #3
Yathosho
Forum King
 
Yathosho's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: AT-DE
Posts: 3,363
nevermind, i've already posted it here!
Yathosho is offline   Reply With Quote
Old 2nd March 2009, 15:30   #4
EWeiss
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 49
Quote:
Originally posted by Yathosho
nevermind, i've already posted it here!
Quote:
you should probably post this under winamp bugs,
i think the right thread i work as Developer with AVS
and other Plugins.

thanks..
your upload not work self problem .. freeze

you have idea why the moduleName not returned ?
is this a bug or not longer used in AVS?
code:

Visheader := getVisHeader;
if Visheader = nil then
Exit;

Vismod[VismodNum] := Visheader.getModule(VismodNum);
Result := Vismod[VismodNum].description;



allways result ''

greets Emil

Last edited by EWeiss; 2nd March 2009 at 15:49.
EWeiss is offline   Reply With Quote
Old 3rd March 2009, 09:06   #5
Tuggummi
Bin King
 
Tuggummi's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Finland
Posts: 2,173
It could be my choppy monkey code too though, my presets aren't exactly bulletproof a lot of them break down on different versions.

Im using 2.81d myself and it's working on that.

Texer Resources

Im retarded... err i mean retired!
Probably both...
Tuggummi is offline   Reply With Quote
Old 3rd March 2009, 15:14   #6
Warrior of the Light
Forum King
 
Warrior of the Light's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: The Netherlands
Posts: 4,082
I'm sticking with 2.81d until it at least supports T2

Jesus loves you [yes, you] so much, he even died for you so that you will not need to die, but live forever
Warrior of the Light is offline   Reply With Quote
Old 14th March 2009, 21:58   #7
piR
Senior Member
 
piR's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: France
Posts: 108
The last version of AVS (2.82) seems to have serious problems :-(
Most of my presets do not work anymore !

I have found a big problem with the "getosc()" function. Just try to add this "res=getosc(.5,.1,0);" in a Superscope (in the Frame box or the Point box) and it will be out of order just as if a syntax error was detected !

Try my AVS packs piR One and piR Two.
Take a look to my last presets on my web site.
piR is offline   Reply With Quote
Old 15th March 2009, 21:35   #8
Spikehead777
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
I noticed this also. I also have AVS 2.82 and a lot of presets freeze or just don't work properly. I thought it had something to do with triangle.ape, but I did a test and that wasn't freezing it.

It seems a lot of things have broken in 2.82. Trying to reference or assign something to gmegabuf() causes AVS to freeze at the next compile, getspec() produces outrageous numbers, and getosc() doesn't even seem to work.

Any chance of fixes?
Spikehead777 is offline   Reply With Quote
Old 15th March 2009, 22:00   #9
Yathosho
Forum King
 
Yathosho's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: AT-DE
Posts: 3,363
there is another discussion happening at winamp bugs, which gets response from officials. i'd suggest closing down this thread.
Yathosho is offline   Reply With Quote
Old 15th March 2009, 22:02   #10
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
both threads are being checked back on though i know i've not had the time to look into the issues so far and can't comment for anyone else.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Visualizations > AVS

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump