Old 14th December 2011, 16:37   #1
frank44
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 2
Songs from iTunes out of order on mac

It seems like Winamp does not pay attention to the track number metadata when syncing with iTunes xml file. The songs look to be displayed alphabetically or by date added. Is this a known bug or is there a fix that I'm missing? Options are missing from the mac version other than choosing what folders to watch.
frank44 is offline   Reply With Quote
Old 4th March 2012, 08:31   #2
DaftPixel
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
No playlist order imported - bad news for DJs?

I have had similar problems... Perhaps I'm missing something?
DaftPixel is offline   Reply With Quote
Old 20th June 2012, 12:07   #3
jgpaiva
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Unfortunately, I'm having the same problem. All songs have "0" in the disc#, nº of discs, track# and # of tracks fields. Strangely, some even have "00:00" in the time field, despite when playing, the correct length being detected (the progress slider works as expected).
For me, this is a major flaw, and the only thing keeping me from dumping iTunes for winamp.
jgpaiva is offline   Reply With Quote
Old 5th July 2012, 02:31   #4
philps
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Thumbs down

Something like that is happening to me here, too.
At first, I've imported my iTunes library, and all of my songs had on the track number field.
I thought it could be something related to the way iTunes creates its library, so I uninstalled Winamp completely, removing preference files, cache etc, the lot. Afterwards, I reinstalled it and imported my mp3 folder directly into it, but it didn't work. The dreaded "UndefinedKeyValue" remains.
Without track order, I might as well just drag the original mp3 files straight into Android File Transfer. At least I know that works.
Any ideas?

UPDATE: switched to the Beta channel according to the instructions from the Labs page, and still no success. Track# is now 0 for all my files.

Last edited by philps; 5th July 2012 at 02:44. Reason: read the Labs page
philps is offline   Reply With Quote
Old 1st October 2012, 00:52   #5
truedis
Junior Member
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 21
still an issue in 0.8.1!!! track # all 0
truedis is offline   Reply With Quote
Old 9th November 2012, 20:44   #6
firefly_dk
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
I have the same problem. I don't get 0 for track number. It's just blank and it's driving me crazy!
firefly_dk is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp for Mac Sync

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump