Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 25th May 2011, 08:20   #1
MrSinatra
Forum King
 
MrSinatra's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: WKPS, State College
Posts: 5,715
Send a message via AIM to MrSinatra
BUG? winamp won't auto play at startup despite setting

XP
5.61

in prefs, go to "shell options" under file types.

there is a checkbox there that says "Start winamp playing if it is not already"

i have that checked, but when i quit and restart winamp, winamp does not start playing automatically. have i misunderstood the purpose of this checkbox?

if so, can someone please tell me how i can make winamp start playing automatically, (without using a batch file/shortcut that points to a static playlist file)?

the idea is to keep a local files smartview playlist (not a playlist file) going after a power loss for a webcast machine. when power is restored, winamp just starts playing the smartview again on boot. thx.

PENN STATE Radio or http://www.LION-Radio.org/
--
BUG #1 = Winamp skips short tracks
Wish #1 = Multiple Column Sorting
Wish #2 = Add TCMP/Compilation editing
MrSinatra is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Tags
automatically play, boot, power loss, startup, webcast

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump