Old 21st January 2009, 13:51   #1
EgorovAlex
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Russia
Posts: 7
Japanese translation bug

My partner from Japan report about Japanese translation bug, you can see attachment - in the GUI for Readme added symbol and I can't remove this symbol
Attached Images
File Type: gif nsis.gif (19.5 KB, 344 views)
EgorovAlex is offline   Reply With Quote
Old 23rd January 2009, 11:18   #2
kichik
M.I.A.
[NSIS Dev, Mod]
 
kichik's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Israel
Posts: 11,343
Are you using MUI1 or MUI2?

NSIS FAQ | NSIS Home Page | Donate $
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand." -- Confucius
kichik is offline   Reply With Quote
Old 23rd January 2009, 11:28   #3
EgorovAlex
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Russia
Posts: 7
I'm use MUI2

Also it is possible to add command like MUI_WELCOMEPAGE_TITLE_3LINES for uninstall window?
Attached Files
File Type: nsi rqm_personal.nsi (6.8 KB, 336 views)
EgorovAlex is offline   Reply With Quote
Old 23rd January 2009, 11:35   #4
kichik
M.I.A.
[NSIS Dev, Mod]
 
kichik's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Israel
Posts: 11,343
It was always possible to add MUI_WELCOMEPAGE_TITLE_3LINES for uninstall pages.

NSIS FAQ | NSIS Home Page | Donate $
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand." -- Confucius
kichik is offline   Reply With Quote
Old 23rd January 2009, 12:11   #5
EgorovAlex
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Russia
Posts: 7
But several years I can't use 3 lines for uninstall pages

I need to define so?:
!define MUI_UNWELCOMEPAGE_TITLE_3LINES
!define MUI_UNFINISHPAGE_TITLE_3LINES
EgorovAlex is offline   Reply With Quote
Old 23rd January 2009, 12:21   #6
EgorovAlex
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Russia
Posts: 7
Ohh.. I found decision for 3 lines, thanks

What can you say about Japanese translation bug?
EgorovAlex is offline   Reply With Quote
Old 24th January 2009, 19:07   #7
kichik
M.I.A.
[NSIS Dev, Mod]
 
kichik's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Israel
Posts: 11,343
That Y sign with the double cross line is the path separator in Japanese and indeed the language file contains a backslash when you open it without decoding. Are you sure you're using MUI2? This should only happen with MUI1 as it's the only one escaping the backslashes.

NSIS FAQ | NSIS Home Page | Donate $
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand." -- Confucius
kichik is offline   Reply With Quote
Old 25th January 2009, 15:56   #8
EgorovAlex
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Russia
Posts: 7
You can see my attached script on previous message
EgorovAlex is offline   Reply With Quote
Old 25th January 2009, 23:02   #9
kichik
M.I.A.
[NSIS Dev, Mod]
 
kichik's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Israel
Posts: 11,343
Where?

NSIS FAQ | NSIS Home Page | Donate $
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand." -- Confucius
kichik is offline   Reply With Quote
Old 26th January 2009, 04:51   #10
EgorovAlex
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Russia
Posts: 7
Message at 01-23-2009
EgorovAlex is offline   Reply With Quote
Old 26th January 2009, 07:02   #11
kichik
M.I.A.
[NSIS Dev, Mod]
 
kichik's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Israel
Posts: 11,343
Wow, I can't believe I missed that twice. Anyway, it's using MUI.nsh and not MUI2.nsh. You should upgrade and this will go away.

NSIS FAQ | NSIS Home Page | Donate $
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand." -- Confucius
kichik is offline   Reply With Quote
Old 26th January 2009, 07:38   #12
EgorovAlex
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Russia
Posts: 7
Thank you, it is work, I change MUI.nsh to MUI2.nsh
EgorovAlex is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Developer Center > NSIS Discussion > NSIS Translations

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump