Old 1st February 2004, 18:24   #1
Ikarus7
Senior Member
 
Ikarus7's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 286
"Now Playing" two times !?

I'd like to use now playing for infos about the currently played song, but at the moment i need this feature to show up the winamp minibrowser. (to show my album collection in covers)

so...
i need him ... or someone like dro for this. i'd like to have a second "Now Playing" entry in the left pane. (with another name like "albums" of course)

is this realizable ?
Ikarus7 is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2004, 14:07   #2
Ikarus7
Senior Member
 
Ikarus7's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 286
well .... no answer for a long time ...

i noticed that A LOT of plugins (for coverart, lyrics, etc) use the provisoric "Now Playing" method.

why cant there be a customizable alternative ? it would help a lot of plugins not to interfere, and would open a lot more options .....

please answer.
Ikarus7 is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2004, 14:47   #3
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,822
Screenshot 1

Screenshot 2
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2004, 14:58   #4
inthegray
Major Dude
 
inthegray's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 704
Send a message via AIM to inthegray
wha?!

those buttons at the top (back, refresh, etc.) look like they can use some work, btw. that will all probably come later though, i'm guessing.
inthegray is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2004, 15:09   #5
Gonzotek
Gunslinger
 
Gonzotek's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Terminus
Posts: 4,693
Quote:
Originally posted by inthegray
wha?!

those buttons at the top (back, refresh, etc.) look like they can use some work, btw. that will all probably come later though, i'm guessing.
Wha?! Indeed!

I recognize that layout...
Gonzo = +

Hey Egg, what's up with that?

-=Gonzotek=-
/edit: Yeah, I wrote that (though not for Winamp5), and the buttons (and mostly everything else) were never finished really. I used text instead of graphics because it was an add-on script for WA3 that was supposed to work with all skins.

/edit2: If someone's picked up work on it they're welcome to continue, but remember that it's licensed under the Creative Commons' Attribution-ShareAlike 1.0 license.

I was away for a while.
But I'm feeling much better now.
Gonzotek is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2004, 15:21   #6
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,822
hehe

I was waiting for someone to ask how I did it.
Well, I cheated of course... me not being a skinner

Sorry Gonzo, I didn't know you'd written it originally, but I guess whoever made the new CircloTronic skin must've used/modified your xml/maki, maybe?

This skin comes with a browser window. Yay!

I copied Circlo_T_ronic.wal to a temp folder,
renamed it to zip,
extracted the relevant info\files.
So, I copied the Winamp Modern folder to Winamp Modern 2
and just added the relevant text to skin.xml

<include file="xml/browser.xml"/>

I then put browser.xml in the xml dir
and browser.maki in the scripts dir
and voila, that's it!

Far out, eh!? :/
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2004, 15:48   #7
Gonzotek
Gunslinger
 
Gonzotek's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Terminus
Posts: 4,693
Hehehe...it's cool, figured it was something like that (was kinda hoping it'd be the script manager for wa5)...I'll have to check out the skin :-D

-=Gonzotek

I was away for a while.
But I'm feeling much better now.
Gonzotek is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2004, 15:57   #8
Gonzotek
Gunslinger
 
Gonzotek's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Terminus
Posts: 4,693
Oops...he didn't provide source nor attribution. Guess I need to make a trip to the rip reporting thread .

I was away for a while.
But I'm feeling much better now.
Gonzotek is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2004, 16:25   #9
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,822
ick
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2004, 16:46   #10
Gonzotek
Gunslinger
 
Gonzotek's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Terminus
Posts: 4,693

http://forums.winamp.com/showthread....00#post1281100

It'll be taken care of when the db is sorted or before if the author takes care of it himself (I sent an email, but it's a hotmail address and I'm not hopeful he'll actually ever see it).

In the mean time, I guess I might as well modify the last working version and make it easy for skinner's to include into their projects.

-=Gonzotek=-

I was away for a while.
But I'm feeling much better now.
Gonzotek is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2004, 17:52   #11
Ikarus7
Senior Member
 
Ikarus7's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 286
one clever tiny idea.
nice egg !
Ikarus7 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump