Old 28th October 2020, 03:43   #1
gene.thomas
Junior Member
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 5
Commandline size limit

There seems to be an artifical limit on the size winamp can take as it's command line, I looks like is is around 1000 chars. .net apps can handle 32k so winamp should too. Attached is a test batch file [saved as .txt as the website doe snot applow me to upload a .bat file., you can see the truncation in the playlist even if the .mp3 files do not exist.
Attached Files
File Type: txt test.bat.txt (1.2 KB, 204 views)
gene.thomas is offline   Reply With Quote
Old 21st January 2021, 09:48   #2
Kolusion
Junior Member
 
Join Date: Jan 2021
Posts: 6
I won't run this code but I will try and help. Please provide a screen shot of the problem.
Kolusion is offline   Reply With Quote
Old 21st January 2021, 09:55   #3
Kolusion
Junior Member
 
Join Date: Jan 2021
Posts: 6
I just tested running Winamp at the command line with over 1000 characters and it worked fine.




In a rush though and suspect Windows may be internally parsing the switches as one.

Out of time. Hope this helps.
Kolusion is offline   Reply With Quote
Old 14th February 2021, 15:46   #4
Wineroz
Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 90
That this has anything to do with the fact that WInamp truncates data from e.g. tag field GENRE - i.e. when it something like [I guess] over 255 characters it starts to display >>(...)<< at the end?
Wineroz is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump