Old 5th May 2008, 08:35   #1
ruly
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 3
FFDshow and Winamp

Hi everybody im new to this forum , Well my question is the following: Is there any way to make FFDshow Audio Decoder work besides putting MP3 in Nullsoft Direct Show Decoder, because when i do that to make ffdshow work everytime i import audio files to my database they get imported as video files instead of audio files.

If anyone could help me that be great, o yeah and a last question im gonna sound a noob , but is there a way to make winmap to take the whole screen (maximize) ? .
ruly is offline   Reply With Quote
Old 5th May 2008, 08:47   #2
Sawg
Forum King
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ
Posts: 7,456
Send a message via ICQ to Sawg Send a message via AIM to Sawg Send a message via Yahoo to Sawg
Nope. Winamp has it's own support for decoding MP3 files, so it doesn't use external decoders to do so. And anything decoded with in_dshow is treated as video as that's what it's there for.

Dependsing on the skin, like Bento you can just hit the maximize button in the upper right.

| Brought to you by ^V ^C | The one... the original... no seriously!
Sawg is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump