Old 18th March 2001, 14:48   #1
DJRichieP
Junior Member
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 2
Send a message via ICQ to DJRichieP
Just installed Winamp on my dual monitor display and when I turn winamp into its minimalised state (double click on the title bar of winamp) on my second monitor it will jump to my first monitor. Same goes if I turn it back to normal or do the same thing with the playlist or equaliser.

Its not a major problem, but it bugs when it keeps jumping
DJRichieP is offline   Reply With Quote
Old 18th March 2001, 17:21   #2
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
In Winamp
Ctrl+P (for Preferences) > Options > checkmark Multi-monitor and Lite Step VWM compatible mode

Good Luck!

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 18th March 2001, 17:30   #3
DJRichieP
Junior Member
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 2
Send a message via ICQ to DJRichieP
Cool.. cheers.. works fine now.

Ta
DJRichieP is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump