Old 7th December 2008, 20:05   #1
abnormalreply
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
Angry ipod skips

I'm using the mlipod plugin, and every now and then at regular intervals, the ipod skips and there's a slight pause in the current track. This is very annoying. It doesn't happen with songs played directly from the computer nor does it happen when I play the iPod with iTunes. I really don't want to go back to iTunes D: help?
abnormalreply is offline   Reply With Quote
Old 8th December 2008, 02:25   #2
Stupifier
Major Dude
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 596
I don't personally know the answer to this and have never had it happen to me.

I do have some advice for you to get a faster and better response though. What iPod model do you have and what ml_iPod + Winamp Version are you using?

Also, have you tried using someone else's iPod in this exact same scenario? This would rule out the option that this is an issue specific to your personal iPod.
Stupifier is offline   Reply With Quote
Old 9th December 2008, 16:39   #3
frauhottelmann
Senior Member
 
frauhottelmann's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Germany
Posts: 162
Check the bitrate of the songs that skip, they might be a little exotic.

ml_Ipod-Wiki
iPod Classic Black 80GB
-
Samsung Galaxy S
frauhottelmann is offline   Reply With Quote
Old 15th December 2008, 09:24   #4
abu
mlipod moderator
(Senior Member)
 
abu's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Germany
Posts: 3,457
I'm pretty sure that it's not an ml_ipod issue, as ml_ipod does not alter the uploaded songs in any way. Didi you try to upload the problematic songs with iTunes, MediaMonkey or any other software? Same problems?

WinAmp Pro 5.5 with ml_iPod 3.10 + dev.patches (download it)
ml_iPod documentation Wiki - ml_iPod FAQ - search ml_iPod forum - iPhone/iTouch - Found a bug?
Donations to support the ml_iPod project can be done HERE
abu is offline   Reply With Quote
Old 15th December 2008, 14:51   #5
frauhottelmann
Senior Member
 
frauhottelmann's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Germany
Posts: 162
I had similar problems, because of strange bitrates. Try to convert them to something normal like 192 or 320 KBits.

ml_Ipod-Wiki
iPod Classic Black 80GB
-
Samsung Galaxy S
frauhottelmann is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp iPod Plugin Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump