Old 10th July 2020, 17:08   #1
daferub
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 3
blank data when restart

Hi,

I'm using opticodec as encoder to streaming to server shoutcast but when I restart my pc, the opticodec lose all configuration data, needing to fill all information again.

Can somedoby help me how to fix this issue?

Regards
daferub is offline   Reply With Quote
Old 10th July 2020, 18:21   #2
NJK
FRYSK BLOED TSJOCH OP- FRISIAN
 
NJK's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: a real Frisian hometown
Posts: 15,440
sounds like a problem between Opticodec and your system
in this case not shoutcast related.
Did you try to get support from the company that released Opticodec?

Each Thursday a new show on Celtica Radio with Darkwave music.

Nope, it's not a radiostation just a non stop darkwave music stream

WINAMPSHOUTCAST
NJK is offline   Reply With Quote
Old 11th July 2020, 15:18   #3
daferub
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 3
I contacted them without replies. In other forums they told me to post here, due to experiences of people using it with shoutcast.

I'll keep looking for information
daferub is offline   Reply With Quote
Old 11th July 2020, 18:54   #4
NJK
FRYSK BLOED TSJOCH OP- FRISIAN
 
NJK's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: a real Frisian hometown
Posts: 15,440
that happens a lot with some software suppliers. they know how to get the software sold but support is not their strongpoint.

Each Thursday a new show on Celtica Radio with Darkwave music.

Nope, it's not a radiostation just a non stop darkwave music stream

WINAMPSHOUTCAST
NJK is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Tags
opticodec

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump