Old 18th March 2011, 22:18   #1
GravAMP
Junior Member
 
GravAMP's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: USA
Posts: 45
[ML] 'Use skinned menus' breaks context menus

Preferences > Media Library > Appearance Tab > Use skinned menus

When the above setting is turned on it breaks context menus in the ML.
  • Right-clicking in the album art pane (or any of the other upper-most panes) doesn't bring up the context menu.
  • Right-clicking in the current selection pane (the one at the bottom) takes several attempts to bring up the context menu.

Tested with Big Bento skin & with ClassicPro skins.

Windows 7 Professional 64-bit (6.1, Build 7601)
Winamp 5.62 (5.6.2.3161)
GravAMP is offline   Reply With Quote
Old 20th March 2011, 17:57   #2
GravAMP
Junior Member
 
GravAMP's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: USA
Posts: 45
Actually a StrokeIt conflict

The lack of a context menu with 'use skinned menus' checked is actually a conflict with StrokeIt.

For some odd reason, there is no conflict when that setting is disabled.

Windows 7 Professional 64-bit (6.1, Build 7601)
Winamp 5.62 (5.6.2.3161)
GravAMP is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
context menu, media library, skinned menus

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump