Old 3rd April 2002, 17:53   #1
golferboy32531
Senior Member
 
golferboy32531's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Northwest Florida, not North Cuba
Posts: 301
Help with skin posting please!

I'm trying to post a skin for a good friend of mine. The problem is that when I go through the skin posting process, attach the skin, and click the "Submit" button, I get sent back to the same page as before, except the file path is not in the box anymore, nor do I get any sort of confirmation message. What's the deal???

When driving a Classic Mopar, be sure to run over as many Geo/Chevrolet Metros as possible.
golferboy32531 is offline   Reply With Quote
Old 3rd April 2002, 17:55   #2
GoldenSphynx
Forum King
 
GoldenSphynx's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 2,738
well, maybe u need to doit at a later time when theres not a lot of people submitting skins, otherwise email winamp and ask them to help u
GoldenSphynx is offline   Reply With Quote
Old 3rd April 2002, 18:02   #3
the_real_sheep
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Australia
Posts: 12
This is the same problem i was trying to elude to and couldn't put into so many words with my thread ...
http://forums.winamp.com/showthread....threadid=83494
I thinks its just not me now....
the_real_sheep is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Community Center > General Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump