Old 19th January 2004, 18:34   #1
beanboy89
(Major Dude)
isn't very custom
 
beanboy89's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Pennsylvania, USA
Posts: 2,004
System Properties

Post a screen of your System Properties box.
Here is mine...
Attached Images
File Type: png system properties.png (8.5 KB, 312 views)
beanboy89 is offline   Reply With Quote
Old 19th January 2004, 18:43   #2
mark
Forum King
 
mark's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Norn Ir'nd, leek...
Posts: 6,285
why?
mark is offline   Reply With Quote
Old 19th January 2004, 18:44   #3
beanboy89
(Major Dude)
isn't very custom
 
beanboy89's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Pennsylvania, USA
Posts: 2,004
Quote:
Originally posted by Nobby Nobbs
why?
It sounds like a cool idea.
beanboy89 is offline   Reply With Quote
Old 19th January 2004, 19:06   #4
ertmann|CPH
Forum Viking
(Forum King)
 
ertmann|CPH's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: The North
Posts: 3,541
i don't have a "System Properties box"
ertmann|CPH is offline   Reply With Quote
Old 19th January 2004, 19:08   #5
Vie
Forum King
 
Vie's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Thoron fields and Duranium shadows. Posts: Crap mostly
Posts: 8,003
Whats the Linux equivalent?

Member most in need of SpellCheck Lifetime Achievement Award

I'm a Twitch Streamer these days, it's weird.
Vie is offline   Reply With Quote
Old 19th January 2004, 19:45   #6
ertmann|CPH
Forum Viking
(Forum King)
 
ertmann|CPH's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: The North
Posts: 3,541
I was just wondering about that, nothing exists....

so this is my System Properties box
Attached Images
File Type: jpg stefan-system.jpg (53.1 KB, 290 views)
ertmann|CPH is offline   Reply With Quote
Old 19th January 2004, 21:29   #7
xzxzzx
Forum King
 
xzxzzx's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 7,254
I plead the 5th.

Freedom of speech is the basic freedom of humanity. When you've lost that, you've lost everything.
1\/\/4y 34|<$p4y 1gp4y 33714y, 0d4y 0uy4y? | Roses are #FF0000; Violets are #0000FF; chown -R ${YOU} ~/base
The DMCA. It really is that bad. : Count for your life.
xzxzzx is offline   Reply With Quote
Old 19th January 2004, 22:02   #8
Namelessv1
Forum King
 
Namelessv1's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 4,757
Mine:
Attached Images
File Type: gif system_prop.gif (54.9 KB, 267 views)
Namelessv1 is offline   Reply With Quote
Old 19th January 2004, 22:06   #9
anubis2003
Forum King
 
anubis2003's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: middle of somewhere
Posts: 5,564
Send a message via AIM to anubis2003
code:

System:
Microsoft Windows XP
Home Edition
Version 2002

Registered to:
anubis
overthemonkey
*****-***-*******-*****

Computer:
AMD Athlon(tm) XP 2600+
1.91 GHz
512 MB of RAM


code:

System:
Microsoft Windows XP
Professional
Version 2002
Sevice Pack 1

Registered to:
Spencer Rinehart

*****-***-*******-*****

Computer:
Alienware Corp.
CustomPC
Intel(R)
Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz
3.19 GHz
1.00 GB of RAM

anubis2003 is offline   Reply With Quote
Old 19th January 2004, 22:22   #10
GarbagePoe
Senior Member
 
GarbagePoe's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: |||| ||||||||||||||| |||||||||| |||||||||
Posts: 458
Send a message via AIM to GarbagePoe
la la la
Attached Images
File Type: png system.png (37.8 KB, 241 views)
GarbagePoe is offline   Reply With Quote
Old 19th January 2004, 22:30   #11
Joel
Debian user
(Forum King)
 
Joel's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Arch land
Posts: 4,918
Mine...
Attached Images
File Type: png mysys.png (26.4 KB, 227 views)


* PC: Intel Core 2 DUO E6550 @ 2.33 GHz with 2 GB RAM: Archlinux-i686 with MATE.
* Laptop: Intel Core 2 DUO T6600 @ 2.20 GHz with 4 GB RAM: Archlinux-x86-64 with MATE.

Joel is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 00:58   #12
sgtfuzzbubble011
 
sgtfuzzbubble011's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 60,842
Blah... and shtuff.
Attached Images
File Type: jpg sysprop.jpg (64.2 KB, 233 views)
sgtfuzzbubble011 is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 01:14   #13
Mike H.
Forum Esperantist
(Major Dude)
 
Mike H.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 1,134
Send a message via AIM to Mike H.
I don't know why I'm doing this.
Attached Images
File Type: jpg systemprop.jpg (29.6 KB, 223 views)
Mike H. is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 01:26   #14
ScorLibran
Resident Floydian
 
ScorLibran's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 6,217
Attached Images
File Type: jpg systemproperties.jpg (86.8 KB, 226 views)

I'm a psychosomatic sister running around without a leash.
ScorLibran is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 01:35   #15
sgtfuzzbubble011
 
sgtfuzzbubble011's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 60,842
omg you have a Sony! Die!


j/k


Btw, I see you have all 512 megs of your RAM. You have a video card? I think mine stole 8 megs for video memory or something...
sgtfuzzbubble011 is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 02:40   #16
ScorLibran
Resident Floydian
 
ScorLibran's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 6,217
Quote:
Originally posted by sgtfuzzbubble99
omg you have a Sony! Die!


j/k


Btw, I see you have all 512 megs of your RAM. You have a video card? I think mine stole 8 megs for video memory or something...
I can expand to 1GB, but I'll probably replace the PC before then. 512MB has been plenty so far.

I only use the on-board video...an ATI Mobility Radeon 7500 (32MB). Not the fastest by any means, but fast enough for my needs. I can run Milkdrop at 60fps for most presets with 4x multi-sampling in 1600x1200x32bpp. And I haven't caught it "thieving my system RAM"...yet.

I try not to be a Sony whore, and I'll be the first to admit some of their PDAs do suck badly (like the NZ-90 I have), but I have to say, of the many PCs I've ever owned, this one is my favorite of all.

I'm a psychosomatic sister running around without a leash.
ScorLibran is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 02:44   #17
sgtfuzzbubble011
 
sgtfuzzbubble011's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 60,842
Ah, I got'cha. My computer can support up to a gig of RAM also, but like you said for yourself, half a gig is plenty for what I do too. I'm not worried about upgrading this computer, either. It's nice, and it works for what I need, but it's not as upgrade-friendly as I think it should be. It doesn't have an AGP slot, and a good PCI video card is extremely hard to find anymore... so I'm just going to keep using this one the way it is until I can get a new computer with everything I want.
sgtfuzzbubble011 is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 02:53   #18
Too-DAMN-Much
The Big Bad Boots
(Forum King)
 
Too-DAMN-Much's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: 420 Big Buds Way
Posts: 3,964
Send a message via Yahoo to Too-DAMN-Much
yeh yeh it needs an upgrade badly ....
[IMG]C:\My Documents\THE TANK.jpg[/IMG]

I hate everyone, so you don't have to.
Too-DAMN-Much is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 02:58   #19
iomegajaz
Balled and Chained
Alumni
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 5,317
Oh dear.

Too-DAMN-Much: Hit this button -> and then hit the BROWSE button to attach your picture to your post.

"My heart hates uggos." –J.D.
iomegajaz is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 03:10   #20
Too-DAMN-Much
The Big Bad Boots
(Forum King)
 
Too-DAMN-Much's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: 420 Big Buds Way
Posts: 3,964
Send a message via Yahoo to Too-DAMN-Much
oops!
Attached Images
File Type: jpg the tank.jpg (60.3 KB, 208 views)

I hate everyone, so you don't have to.
Too-DAMN-Much is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 03:19   #21
beanboy89
(Major Dude)
isn't very custom
 
beanboy89's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Pennsylvania, USA
Posts: 2,004
Quote:
Originally posted by Too-DAMN-Much
yeh yeh it needs an upgrade badly ....
[Image]
My computer needs an upgrade too.
beanboy89 is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 03:28   #22
Mike H.
Forum Esperantist
(Major Dude)
 
Mike H.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 1,134
Send a message via AIM to Mike H.
Mine too. I need some more RAM.
Mike H. is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 03:32   #23
LollipopLustKil
Insomniac
(Forum King)
 
LollipopLustKil's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Ohio
Posts: 3,029
Send a message via AIM to LollipopLustKil
mine runs fine as it is, but could still use more updating
Attached Images
File Type: jpg system.jpg (25.6 KB, 216 views)

Scotty Doesn't Know
LollipopLustKil is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 03:37   #24
Too-DAMN-Much
The Big Bad Boots
(Forum King)
 
Too-DAMN-Much's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: 420 Big Buds Way
Posts: 3,964
Send a message via Yahoo to Too-DAMN-Much
Quote:
Originally posted by LollipopLustKil
mine runs fine as it is, but could still use more updating
no processor listing at all??

I hate everyone, so you don't have to.
Too-DAMN-Much is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 03:41   #25
LollipopLustKil
Insomniac
(Forum King)
 
LollipopLustKil's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Ohio
Posts: 3,029
Send a message via AIM to LollipopLustKil
its a pentium 4, don't ask why its not showing up. This computer has been fucking up a lot lately.

Scotty Doesn't Know
LollipopLustKil is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 03:43   #26
beanboy89
(Major Dude)
isn't very custom
 
beanboy89's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Pennsylvania, USA
Posts: 2,004
Quote:
Originally posted by Mike H.
Mine too. I need some more RAM.
I also need more RAM, I only have 63 MB. How much RAM can Windows 98 handle?
beanboy89 is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 03:52   #27
sgtfuzzbubble011
 
sgtfuzzbubble011's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 60,842
I think it depends more on how much your motherboard can handle...
sgtfuzzbubble011 is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 04:06   #28
morgado
Major Dude
 
morgado's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: away from my baby
Posts: 1,097
Send a message via ICQ to morgado
Mine need some upgrade too ... even having only 6 months of using, I'm about to buy some 512Mb RAM to it !! And about to upgrade to Win XP Pro ...
Attached Images
File Type: jpg sys_prop.jpg (33.0 KB, 188 views)

I Love You Ana Luiza
MSN
morgado is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 04:11   #29
ScorLibran
Resident Floydian
 
ScorLibran's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 6,217
Look at me now!!!
Attached Images
File Type: jpg instantupgrade.jpg (86.1 KB, 194 views)

I'm a psychosomatic sister running around without a leash.
ScorLibran is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 04:20   #30
psyfive
Forum King
 
psyfive's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Colorado
Posts: 2,526
Attached Images
File Type: jpg sys.jpg (47.6 KB, 198 views)
psyfive is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 04:23   #31
Mike H.
Forum Esperantist
(Major Dude)
 
Mike H.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 1,134
Send a message via AIM to Mike H.
Dude, you're behind the times! I'm already running Windows XP35 on a 7EHz Pentium 21 with 4EB of RAM!
Mike H. is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 04:25   #32
dlinkwit27
has no CT
(Forum King)
 
dlinkwit27's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 13,236
Send a message via ICQ to dlinkwit27 Send a message via AIM to dlinkwit27 Send a message via Yahoo to dlinkwit27
yea for me.
Attached Images
File Type: jpg sysprops.jpg (34.0 KB, 190 views)
dlinkwit27 is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 04:27   #33
grumpyBB
Senior Member
 
grumpyBB's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Portland, Oregon
Posts: 359
Send a message via AIM to grumpyBB
Quote:
Originally posted by ScorLibran
Look at me now!!!
that has got to be one of the worst Photoshop's I've ever seen!

Here's my Sony:

I have the stock 60g HD still and have added another 60g and also a 250g.

One of these days I'm going to put my discount at work to use and buy myself another computer or just build one.
Attached Images
File Type: jpg sysprop.jpg (30.6 KB, 185 views)
grumpyBB is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 04:27   #34
Too-DAMN-Much
The Big Bad Boots
(Forum King)
 
Too-DAMN-Much's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: 420 Big Buds Way
Posts: 3,964
Send a message via Yahoo to Too-DAMN-Much
@ 768 MB's, my damn franken-comp only has 352 MB's
ah well motherboard can handle 1.5GB'S of pc 133 SDRAM so.....



....A JOB that's what i need

I hate everyone, so you don't have to.
Too-DAMN-Much is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 06:05   #35
DragonSon
Fears the boots
Forum King
 
DragonSon's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 3,445
Quote:
Originally posted by grumpyBB

Here's my Sony:

Ben dover...original.

Here's mine.
Attached Images
File Type: jpg sysprop.jpg (68.2 KB, 185 views)
DragonSon is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 06:21   #36
mrharhar
Senior Member
 
mrharhar's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: From: From: From: From: From: From: From: From: From: From: From: From: From: From: From: From: From:
Posts: 233
Mine; Though its pretty generic.
Attached Images
File Type: jpg untitled.jpg (40.6 KB, 177 views)

-there is no signature-
mrharhar is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 07:07   #37
grumpyBB
Senior Member
 
grumpyBB's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Portland, Oregon
Posts: 359
Send a message via AIM to grumpyBB
Quote:
Originally posted by DragonSon
Ben dover...original.
Why would I want to advertise my real name to the entire world, dumbass?
grumpyBB is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 07:19   #38
DragonSon
Fears the boots
Forum King
 
DragonSon's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 3,445
Because, you're not original?
DragonSon is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 07:27   #39
grumpyBB
Senior Member
 
grumpyBB's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Portland, Oregon
Posts: 359
Send a message via AIM to grumpyBB
Quote:
Originally posted by DragonSon
Because, you're not original?
I think you need to go back to your quack doctor and get some more drugs or something.
grumpyBB is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2004, 07:36   #40
Too-DAMN-Much
The Big Bad Boots
(Forum King)
 
Too-DAMN-Much's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: 420 Big Buds Way
Posts: 3,964
Send a message via Yahoo to Too-DAMN-Much
Quote:
Originally posted by grumpyBB
I think you need to go back to your quack doctor and get some more drugs or something.
damn! give each other a break dude's, does it really matter?? this comp's network name(/ID?) is WORKSTATION#420
not at all original, just did it so it would make people wonder, like mebbe it is a workstation comp in some office building and just happens to be No. 420, course it's not but...

I hate everyone, so you don't have to.
Too-DAMN-Much is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Community Center > General Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump