Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 2nd November 2009, 15:19   #401
TheSaw
Senior Member
 
TheSaw's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 342
Send a message via Yahoo to TheSaw
SwIeRsZcZ That's managed by Windows... I add all of them, can't control how many are displayed.

Mr.Henky Thx, I'll try to fix

klumy Implement what?

VIPer It's a "Developement" page not an "About" page :P

Winamp integration plug-in with Windows 7

If you like this plug-in, why not buy me a coffee to keep me awake to work more on it?

TheSaw is offline   Reply With Quote
Old 2nd November 2009, 18:14   #402
Silly22
Junior Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Edmonton, Canada
Posts: 16
Thanks for the awesome plugin; without it, winamp isn't nearly as useful in Windows 7.
Silly22 is offline   Reply With Quote
Old 3rd November 2009, 01:56   #403
net-cruizer
Senior Member
 
net-cruizer's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: BC, CANADA
Posts: 367
Quote:
Originally posted by Silly22
Thanks for the awesome plugin; without it, winamp isn't nearly as useful in Windows 7.
LOL. Without this plugin, Winamp is just as useful as it was on any other OS. Just Winamp+Windows 7+this plugin, makes Winamp so much better.
net-cruizer is offline   Reply With Quote
Old 3rd November 2009, 08:03   #404
TheSaw
Senior Member
 
TheSaw's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 342
Send a message via Yahoo to TheSaw


Can you update translations guys? Added 5 more lines, want them to be ready so I can include them in next version.

ENGLISH_win7shell.lng

Winamp integration plug-in with Windows 7

If you like this plug-in, why not buy me a coffee to keep me awake to work more on it?


Last edited by TheSaw; 3rd November 2009 at 09:52.
TheSaw is offline   Reply With Quote
Old 3rd November 2009, 13:01   #405
chulguki
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
Hi!
the plugin looks great. unfortunately i cant install it properly. it simply doesnt appear under "plugnis" in winamp. i reinstalled it several times.
help?
chulguki is offline   Reply With Quote
Old 3rd November 2009, 13:17   #406
TheSaw
Senior Member
 
TheSaw's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 342
Send a message via Yahoo to TheSaw
Running Windows 7? Newest Winamp? Is the plug-in copied to winamp_installdir\Plugins?

Winamp integration plug-in with Windows 7

If you like this plug-in, why not buy me a coffee to keep me awake to work more on it?

TheSaw is offline   Reply With Quote
Old 3rd November 2009, 13:19   #407
chulguki
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
yes, yes (5.56) and yes

btw: no aero

Last edited by chulguki; 3rd November 2009 at 14:06.
chulguki is offline   Reply With Quote
Old 3rd November 2009, 15:00   #408
TheSaw
Senior Member
 
TheSaw's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 342
Send a message via Yahoo to TheSaw
Hm... the plug-in works fine even without an aero theme... so that isn't the issue. Tried re-installing? :/ Restarting PC in case you're hibernating a lot?

Winamp integration plug-in with Windows 7

If you like this plug-in, why not buy me a coffee to keep me awake to work more on it?

TheSaw is offline   Reply With Quote
Old 3rd November 2009, 15:15   #409
chulguki
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
yea, i installed it yesterday for the first time and have reinstalled it several times and also restarted my pc once.
chulguki is offline   Reply With Quote
Old 3rd November 2009, 16:42   #410
TheSaw
Senior Member
 
TheSaw's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 342
Send a message via Yahoo to TheSaw
No idea then sorry...
One last thing to check, make sure you're not starting Winamp as admin... It has almost nothing to do with it, but still.

Winamp integration plug-in with Windows 7

If you like this plug-in, why not buy me a coffee to keep me awake to work more on it?

TheSaw is offline   Reply With Quote
Old 3rd November 2009, 18:53   #411
chulguki
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
ok, thanks.
im not starting it as admin.
i'll let you know in case i find a solution...
chulguki is offline   Reply With Quote
Old 4th November 2009, 07:33   #412
TheSaw
Senior Member
 
TheSaw's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 342
Send a message via Yahoo to TheSaw
1.10

* Fix: got rid of an important and old memory leak (it caused several other bugs, especially if you didn't restart Winamp for a long time)
* Fix: Corrected icon order in the jump list
* Fix: Corrected several text formatting bugs, such as the shadow being sometimes one character short
* New: Added two more text formatting flags:
o %s% - Draws text shadow for containing line using selected shadow color
o %b% - The line containing this will have a darker background for the text, using the selected shadow color
* Fix: Right-to-left works yet again
* Translations: Added 5 lines to the translation file

Download win7shell 1.10

Winamp integration plug-in with Windows 7

If you like this plug-in, why not buy me a coffee to keep me awake to work more on it?

TheSaw is offline   Reply With Quote
Old 4th November 2009, 07:43   #413
psik0tik
Junior Member
 
psik0tik's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: France
Posts: 44
this option "stop after current song" was already in winamp? very useful

alright, translation:
Attached Files
File Type: rar french_win7shell.rar (2.9 KB, 218 views)
psik0tik is offline   Reply With Quote
Old 4th November 2009, 08:07   #414
TheSaw
Senior Member
 
TheSaw's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 342
Send a message via Yahoo to TheSaw
Yes, it was in Winamp.
I've re-uploaded the installer, including the french translation. The rest will be added only later :/

Winamp integration plug-in with Windows 7

If you like this plug-in, why not buy me a coffee to keep me awake to work more on it?

TheSaw is offline   Reply With Quote
Old 4th November 2009, 15:08   #415
SHERIFA
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Universe
Posts: 4
Bulgarian .

Created & tested by me, but these lines are still in English (when started Winamp):

RUSSIAN:
code:
jlrecent=Недавние
jlfrequent=Часто используемые
jltasks=Задачи



BULGARIAN:
code:

jlrecent=Последно слушани
jlfrequent=Често слушани
jltasks=Задачи



Dunno why. Maybe "Recent", "Frequent" and "Tasks" don't supports Cyrillic !?
Attached Files
File Type: rar bulgarian_win7shell_feat_bg_w7s_for_nsis.rar (6.8 KB, 229 views)
SHERIFA is offline   Reply With Quote
Old 4th November 2009, 16:41   #416
TheSaw
Senior Member
 
TheSaw's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 342
Send a message via Yahoo to TheSaw
Those can't be translated... they are default categories in Windows, and they are translated into the local Windows language.
Thanks for the translation!

Winamp integration plug-in with Windows 7

If you like this plug-in, why not buy me a coffee to keep me awake to work more on it?

TheSaw is offline   Reply With Quote
Old 4th November 2009, 19:44   #417
SHERIFA
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Universe
Posts: 4
Huh, what's why when I pin something and goes up with name "Pinned" (also not translated and not incl. in the lang file). I'm with US 7, don't love Bulgarian Packs :P.

Cheers.

Also you may update ...google.com/p/win7shell/wiki/Translations with more info or something else. I was very confused. ...google.com/p/win7shell/wiki/Credits - 1 more (but with the nickname from the lang file) .

Last edited by SHERIFA; 4th November 2009 at 20:08.
SHERIFA is offline   Reply With Quote
Old 4th November 2009, 20:27   #418
TheSaw
Senior Member
 
TheSaw's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 342
Send a message via Yahoo to TheSaw
Yeah yeah... just gimme time, I'm lazy.

Btw, released 1.10c, which saves the settings when you close the config window, instead of Winamp quitting. This fixes the saves for some people.

Winamp integration plug-in with Windows 7

If you like this plug-in, why not buy me a coffee to keep me awake to work more on it?

TheSaw is offline   Reply With Quote
Old 10th November 2009, 00:47   #419
andrebrait
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
Send a message via ICQ to andrebrait
Nice plugin =D

I'll keep checking for updates.

Thanks, man!

Btw, I had to set the Font manually, otherwise it would show just weird characters. I've set it to Sergoe UI 11 (or 12, whatever), as it was the default and I got the correct text to be shown.

WIndows 7 Ultimate
Portuguese-Brazilian, in case that helps.

Thanks anyway!
andrebrait is offline   Reply With Quote
Old 10th November 2009, 17:06   #420
bkap
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4
doesnt work

right click works fine..but scrolling over the pinned winamp icon nothing appears, like wmp, nothing seems to open when i scroll over winamp. got winamp classic pro running, but doesnt work when i uninstalled, using win7pro, winamp5.56...am i forgetting to do something or is there a proper way to install this. thanks
bkap is offline   Reply With Quote
Old 10th November 2009, 18:27   #421
TheSaw
Senior Member
 
TheSaw's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 342
Send a message via Yahoo to TheSaw
Do you have aero enabled?

Winamp integration plug-in with Windows 7

If you like this plug-in, why not buy me a coffee to keep me awake to work more on it?

TheSaw is offline   Reply With Quote
Old 10th November 2009, 23:27   #422
TheSaw
Senior Member
 
TheSaw's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 342
Send a message via Yahoo to TheSaw
Please update translation for 1.11 if you can

Download translation file

Winamp integration plug-in with Windows 7

If you like this plug-in, why not buy me a coffee to keep me awake to work more on it?

TheSaw is offline   Reply With Quote
Old 11th November 2009, 04:48   #423
Alpha2k6
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Sweden
Posts: 67
Hmm so this is what ive been waiting for since installing Vista a loooong time ago

Aka holding the mouse pointer over winamp in the taskbar and it showing something useful..

meh might get Win7 someday lol
im guessing this wont work in Vista ?

Anyway good job on making this,
Alpha2k6 is offline   Reply With Quote
Old 11th November 2009, 05:46   #424
bkap
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4
Quote:
Originally posted by TheSaw
Do you have aero enabled?
hey, yea i have aero enabled, cause it works for wmp, and the glass snap and shake win7 features work so i believe aero is enabled...its a great plugin, would like to make it work somehow
bkap is offline   Reply With Quote
Old 11th November 2009, 08:29   #425
TheSaw
Senior Member
 
TheSaw's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 342
Send a message via Yahoo to TheSaw
Alpha2k6 No it won't work with Vista

bkap Verify if the thumbnail is enabled.
"Enable custom Aero peek thumbnail" on the Options tab int the plug-in config. If it doesn't work, can you tell me what you see in that peek window?

Winamp integration plug-in with Windows 7

If you like this plug-in, why not buy me a coffee to keep me awake to work more on it?

TheSaw is offline   Reply With Quote
Old 11th November 2009, 12:27   #426
TheSaw
Senior Member
 
TheSaw's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 342
Send a message via Yahoo to TheSaw
win7shell 1.11
  • Volume can be controlled using mouse wheel scroll when hovering over the Winamp icon on the taskbar.
  • Album art is taken directly from Winamp, so everything that is supported there, is used as aero peek background.
  • Longer text lines will scroll on the aero peek window.
  • Added text formatting flag: %d% to prevent that specific line from scrolling, even if it's longer than the width of the thumbnail window.
  • Added "Apply" button to immediately see the effects of the settings.
  • Some albums that had characters that are not allowed to be in a file name weren't loaded. It's fixed now.
  • 2 new lines in the translation file

Download 1.11
Changelog

Winamp integration plug-in with Windows 7

If you like this plug-in, why not buy me a coffee to keep me awake to work more on it?

TheSaw is offline   Reply With Quote
Old 11th November 2009, 15:16   #427
bkap
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4
works

Hey thesaw,
thanks for all the help...decided to do a clean install, and download a new file from winamp.com, my last install was from a setup file i backed up on my external harddrive when i transferred from vista to 7...it works great, thanks!!
bkap is offline   Reply With Quote
Old 12th November 2009, 00:51   #428
andrebrait
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
Send a message via ICQ to andrebrait
Centering the text is not working properly in version 1.11. Text is somewhat to the right.
andrebrait is offline   Reply With Quote
Old 12th November 2009, 06:38   #429
Venomaster
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
1.11 somehow makes Winamp stutter/micro freeze on switching to next song. 1.10 hasn't that problem. Perhaps it's related to new sound control implementation
Venomaster is offline   Reply With Quote
Old 12th November 2009, 07:46   #430
net-cruizer
Senior Member
 
net-cruizer's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: BC, CANADA
Posts: 367
That scrolling feature is sweet! Thanx, nice touch.
Oh, they "Apply" button is a nice option too

andrebrait, you can add blank spaces to get the text centered.
net-cruizer is offline   Reply With Quote
Old 12th November 2009, 07:54   #431
TheSaw
Senior Member
 
TheSaw's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 342
Send a message via Yahoo to TheSaw
Umm... what do you mean? It's centered here... Do you maybe have some other text formatting flags? Or do you have the iconic background enabled?

Btw, I forgot to add to the changelog:
* The 'Favorite' button (the heart) now opens a little window where you can select a rating for the current song from 0 to 5

Winamp integration plug-in with Windows 7

If you like this plug-in, why not buy me a coffee to keep me awake to work more on it?

TheSaw is offline   Reply With Quote
Old 12th November 2009, 11:25   #432
andrebrait
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
Send a message via ICQ to andrebrait
Yes, iconic background enabled. Disabling it solved the problem. But... I had it enabled in 1.10. Why is 1.11 behaving like this?
andrebrait is offline   Reply With Quote
Old 12th November 2009, 13:37   #433
theinvoker
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 14
Nice,very nice in XP i used docked toolbar,maybe now i can change.....2 things:
1-When i open winamp now i have 2 icons on the bar while if i opne firefox (or anything alese) i still have the same icon....i don't like to have 2 winamp icons on the bar......without the plugin i had only one. (i don't use the icon in the tray)
2-It's a request (not important):in options i activated "show progressbar....".If i click on it i open the main window but it should be nice to be able to search in the file clicking on the progressbar.

thanks
theinvoker is offline   Reply With Quote
Old 12th November 2009, 13:40   #434
andrebrait
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
Send a message via ICQ to andrebrait
You just jave to unpin the old Icon and Pin the New icon. ;D
andrebrait is offline   Reply With Quote
Old 12th November 2009, 13:52   #435
theinvoker
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 14
aaaaaaaaaahhhhhhhh

ok thanks
theinvoker is offline   Reply With Quote
Old 13th November 2009, 10:22   #436
SHERIFA
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Universe
Posts: 4
Bulgarian Translation of this (updated).
SHERIFA is offline   Reply With Quote
Old 13th November 2009, 10:24   #437
SHERIFA
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Universe
Posts: 4
Bulgarian Translation of the latest EN (updated).
Attached Files
File Type: rar bulgarian_win7shell.rar (3.3 KB, 117 views)
SHERIFA is offline   Reply With Quote
Old 15th November 2009, 05:15   #438
devils night
Senior Member
 
devils night's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: your mama
Posts: 306
great program

Proud Winamp user since 1997
(Winamp 1.006)
devils night is offline   Reply With Quote
Old 15th November 2009, 08:17   #439
Mr.Henky
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Košice, Slovakia
Posts: 45
Send a message via ICQ to Mr.Henky
Updated Slovak translation.
Attached Files
File Type: rar slovak_win7shell.rar (2.2 KB, 128 views)
Mr.Henky is offline   Reply With Quote
Old 15th November 2009, 15:26   #440
psik0tik
Junior Member
 
psik0tik's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: France
Posts: 44
Quote:
Originally posted by Venomaster
1.11 somehow makes Winamp stutter/micro freeze on switching to next song. 1.10 hasn't that problem. Perhaps it's related to new sound control implementation
same here, also occurs when I close Winamp.
psik0tik is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump