Old 13th February 2005, 22:12   #1
chadbobb
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4
Enqueue

How do i get the enqueue to work in winamp 5? I have been using 3 up until now because i didn't really like the new features but i decided to switch over and i find that the enqueue doesn't work the same way... I can't even get a song to be put into a que list...

How do i do this in winamp5?

Thanks
chadbobb is offline   Reply With Quote
Old 13th February 2005, 22:16   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 36,136
Assuming you didn't uncheck support for Extended Jump to File Support in the installation options, use "Alt+click" or "Q" to enqueue files in the Winamp playlist.
More features c/o Jump to File window (Playlist > J).
More options/config c/o Winamp > Prefs > Jump to File.
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 13th February 2005, 22:57   #3
chadbobb
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4
ok i found the jump to file thing in the preferences... but i still don't know how to make the queue list work
chadbobb is offline   Reply With Quote
Old 13th February 2005, 22:59   #4
siebe83
Forum King
 
siebe83's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 9,229
[edit]
Ok, you edited, wait a second...

[edit2]
When you press "J", the Jump to File window will popup. Click on the large button "(Search mode} ...". You will now see the files that are currently enqueued.

What do you mean by "make the queue list work"? What do you expect it to do and what did you try? Do you see the files you enqueued in the queue list?

If you're bored go here or, if the boredom is more serious, here.
siebe83 is offline   Reply With Quote
Old 13th February 2005, 23:22   #5
chadbobb
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4
ok i think i got it figured out for the most part

thanks
chadbobb is offline   Reply With Quote
Old 13th February 2005, 23:33   #6
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
Re: Enqueue

Quote:
Originally posted by chadbobb
I have been using 3 up until now
Quote:
From the Common Issues section of the Troubleshooters Sticky

Guide to "sidegrading" from Winamp3 to Winamp 5
http://forums.winamp.com/showthread....64#post1504064
Your "one stop" guide.

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 13th February 2005, 23:34   #7
chadbobb
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4
ok one more question... How do i skip a file that is in the que? lets say a song is in the queue and it turns on and i decide when it turns on i don't want to listen to it anymore.... how do i have it skip to the next song?
chadbobb is offline   Reply With Quote
Old 13th February 2005, 23:36   #8
siebe83
Forum King
 
siebe83's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 9,229
Just press the Next button in the main window as you normally do

(or used the shortcut "B")

If you're bored go here or, if the boredom is more serious, here.
siebe83 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump