Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28th February 2006, 23:28   #1
Pop2k
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2
Online Sevices cause runtime errors

Well hello there.

First, the data:
Dell Inspirion 4550 mobo
P4 2.8G & 256mb PC3200
Audigy2
Ati R9550
WinXP Home sp2
DX 9.0c (4.09.0000.0904)
Winamp 5.2 full

System is clean, no unnecessary process running, no spy- or malware, no virus/trjoan aso., no DX issues (McAfee Enterprise 7.1, Sygate Personal Firewall, AdAware, Spybot S&D, checked with Hijackthis (yes, I know how to deal with that data).


Problem:
Since I've updated to 5.2, I get exceptions when clicking on any of the online services in Winamp (Winamp does not crash though).
E.g. when clicking on "Shoutcast Radio" I get error popups saying (translated from german):

----------------------------------------
There's been a runtime error.
Do you wish to start the debugmode?

Line: 464
Error: Automationserver can't create object.
--------------------------------------------

It happens on ALL online services. The only thing what changes is the "line" number, it is for:
AOL XM: 159
AOL Videos: 280
Shoutcast Radio: 464 and 722
Shoutcast TV: 333
Winamp Music: 243 and 123
Singing Fish: 113 (note: error appears only after starting a search)

As this might have something to do with the shoutcast servers: I'm connecting from Switzerland.

Still, playback of streams works (using bookmarks or links from the stations websites) and as I said, Winamp doesn't crash.

I've updated first, then made a fresh, clean installation, the result remained the same.

Hope this helps you fix this, thank you and good luck! ;)
Pop2k is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump