Old 13th February 2002, 06:02   #1
DinGus047
Junior Member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 2
Send a message via AIM to DinGus047
Logitech Wireless Keyboard built in buttons

Greetings,

Are there plugins, or functions already built into Winamp that allow users with Logitech Cordless Freedom Optical wireless keyboards with built in buttons for multimedia such as next, back, play/pause and stop?

If anybody has a keyboard like mine, or know of plugins or ways to make these darn things work let me know. Becuase that Jukebox crap they gave with the keyboard is junk, they should have included Winamp!!

Thanks,

Mike Dickson
DinGus047 is offline   Reply With Quote
Old 13th February 2002, 07:31   #2
djsoftwareskins
Banned
 
djsoftwareskins's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Winamp
Posts: 93
Yes !

I have a Hewlett Packard Extended Keyboard whith buttons you can configure..
does not have a function like this , but)(depending on your OS) your keyboard drivers must have it! go to control panel > keyboard > (go to the third one) (it should write logitech or Extended ??) and configure it there...........
djsoftwareskins is offline   Reply With Quote
Old 13th February 2002, 14:45   #3
DinGus047
Junior Member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 2
Send a message via AIM to DinGus047
I'll give it a whirl, but for now I'm off to class. Thanks
DinGus047 is offline   Reply With Quote
Old 16th February 2002, 08:55   #4
TornadoE
Junior Member
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 3
Hey Mike, I have the same keyboard (Logitech Cordless Freedom) and it's great
But... The extended keys support SUCKS big time.
It has loads of bugs (Sometimes the keys don't work, The Go button is a joke), and no way to customize them through the control panel (There is some customization, but hardly any).
I was actually thinking lately of writing an app (Not necessarily a Winamp plugin) that will replace iTouch's software. Maybe sometime soon

Saar.
TornadoE is offline   Reply With Quote
Old 16th February 2002, 17:53   #5
Sawg
Guest
 
Posts: n/a
iTouch weoks great with Winamp2

For Winamp3:
How do I get my multimedia keyboard to work with Winamp3?
Since all keyboards are not the same the manufacture of your keyboard must add support for Winamp3 in their drivers. if you keyboard does work with Winamp2 you can try Winamp 2.x Plugin Manager for Winamp 3 which will emulate the old Winamp2 API controls. This should work for a lot of keyboards. For Logitech users refer to this thread: Use Logitech iTouch with Winamp 3
  Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump