Old 28th February 2006, 01:45   #1
Kenope
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
i havent looked to see if this is a repeat nor do i care, winamp went retartd with this one.
When the media library is up none of my other alt+ buttons work until i downsize and restore. Do i care if its repeatable? no.. Also the new browser really sucks. Chops my music down when i TRY to update the lists pluss they arnt even really updated STILL. kthanx you suck.
Kenope is offline   Reply With Quote
Old 28th February 2006, 12:43   #2
ogi010
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2
Quote:
Originally posted by Kenope
i havent looked to see if this is a repeat nor do i care, winamp went retartd with this one.
When the media library is up none of my other alt+ buttons work until i downsize and restore. Do i care if its repeatable? no.. Also the new browser really sucks. Chops my music down when i TRY to update the lists pluss they arnt even really updated STILL. kthanx you suck.
hey man, nobody is forcing you to use winamp, if you don't like it fine, don't talk about the people who work on this project like that, it's just plain rude.

Ogi
ogi010 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump