Old 25th July 2006, 03:19   #1
XxSasukexX
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
Font problem

I have problems with Japanese Font appearing on my playlist as "??????" instead of the actual text. The PC in my office doesn't have this problem, and so i've cross checked Regional & Languages settings etc. and found that the PC i'm having problems with has the same settings as the one in my office. What can I do to fix this problem besides changing the settings in Control Panel > Regional & Language Settings > Non-Unicode fonts?

If I were to change my Non-unicode fonts settings to Japanese, it would solve the problem somewhat, but it would lead to 2 problems:

1. Some of the Japanese text in the playlist would appear wrongly
2. The slashes in my Windows address bar would appear as the Japanese 'Yen' symbol instead.
XxSasukexX is offline   Reply With Quote
Old 29th July 2006, 15:04   #2
XxSasukexX
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
uhhh.....some HELP here please????
XxSasukexX is offline   Reply With Quote
Old 29th July 2006, 15:08   #3
Benski
Ben Allison
Former Winamp Developer
 
Benski's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,057
Try the 5.25 beta - available here . It has improved support for Unicode.
Benski is offline   Reply With Quote
Old 24th August 2006, 09:27   #4
Twilightseer
Frenchoderator
 
Join Date: May 2000
Location: Lavabo, fond du couloir, 3è porte à droite
Posts: 6,309
Same problem here. For some reason, some file with Chinese characters displays as "?? - ????" even with the latest beta. I sent one the files to someone else and it works correctly on their system.
Is there anything I should install/configure to fix the issue?
Twilightseer is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump