Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp for Android

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 14th June 2012, 20:54   #1
JaffaTB
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
winamp no longer controls headset after updating to ICS

updated my xperia mini pro to ICS a few days ago and ever since then the headset controls will not work with winamp, the setting is selected in the options but if i press it it opens and plays using the default player, if i uninstall that then nothing loads at all, is it a bug? thanks
JaffaTB is offline   Reply With Quote
Old 19th June 2012, 02:52   #2
funkinlesson
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 12
I have the same problem. I have a Galaxy S3 running Android 4.0.4 and when I use the controls on my Bluetooth headphones, it fires up the stock player.
funkinlesson is offline   Reply With Quote
Old 19th June 2012, 14:21   #3
zabolots
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 8
I have this issue as well after upgrading to ICS.
zabolots is offline   Reply With Quote
Old 19th June 2012, 19:46   #4
zabolots
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 8
Found this: http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=23172

Apparently Winamp needs to be updated to handle the different events (play/pause single event was broken up into separate play and pause events).
zabolots is offline   Reply With Quote
Old 19th June 2012, 21:43   #5
JaffaTB
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
glad to hear its not only me hopefully it will be fixed in the next update
JaffaTB is offline   Reply With Quote
Old 22nd June 2012, 09:25   #6
JaffaTB
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
fixed in the new update! thanks
JaffaTB is offline   Reply With Quote
Old 22nd June 2012, 10:04   #7
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,827
Quote:
Originally Posted by JaffaTB View Post
fixed in the new update! thanks
Thanks for the confirmation

There's quite a few ICS-related fixes in v1.3
and undoubtedly more to come in v1.3.1+
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 24th June 2012, 17:58   #8
funkinlesson
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 12
I bought Winamp Pro 5 days ago, but I uninstalled it because of this issue and switched to a different player. I've just tried to reinstall it as the issue is fixed, except it asks me to pay again. What's going on there?
funkinlesson is offline   Reply With Quote
Old 24th June 2012, 22:40   #9
kustodian
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 85
Well on HTC Sensation ICS 4.0.4 when I press once it plays/pauses, but when I double-press it plays the next song as well as calls my last number in phone history.
kustodian is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp for Android

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump