Old 27th September 2016, 01:01   #1
syradio
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 7
Can't Broadcast

I am having trouble with my radio online. I already confgured all the information on my shoutcast plugin area on Winamp. When I play a song on Winamp I can listen to it without any problem but when I go to my webpage where I had to be able to listen to the radio it just sounds like a buch of chipmunks singing. I have already tried changing the kbps and Hz speed from the lowest to the highest. As I change the rate the speed keeps listening the same. I am new with this in this computer so I cant say I just got the issue. I did try getting another broadcasting network. I tried with VirtualDj and it did work but I prefer Shoutcast.. is the one I know... PLEASE HELPPPP.... i HAVE BEEN WITH THIS ISSUE FOR A MONTH AND I CANT SOLVE IT BY MY OWN ANYMORE...
syradio is offline   Reply With Quote
Old 27th September 2016, 05:49   #2
jaromanda
Forum King
 
Join Date: Jun 2007
Location: Under the bridge
Posts: 2,289
in what format (bitrate, sample rate, number of channels and codec) are your music files

Is it just me or are shoutcast users getting dumber?
jaromanda is offline   Reply With Quote
Old 28th September 2016, 00:27   #3
syradio
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 7
OMG ! I am new in all this so if u guide me step by step where to find out all that info I will surely appreciate u alot because I am almost throwing the towel with this
syradio is offline   Reply With Quote
Old 28th September 2016, 00:29   #4
syradio
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 7
are we, the new ones, involved in this message???
syradio is offline   Reply With Quote
Old 28th September 2016, 00:41   #5
jaromanda
Forum King
 
Join Date: Jun 2007
Location: Under the bridge
Posts: 2,289
Quote:
Originally Posted by syradio View Post
OMG ! I am new in all this so if u guide me step by step where to find out all that info I will surely appreciate u alot because I am almost throwing the towel with this
Really? You don't know what format your media is in? In winamp, when a file is playing, there's possibly a properties option in some menu somewhere what you'll have to find yourself as I don't use winamp at all ever

Is it just me or are shoutcast users getting dumber?
jaromanda is offline   Reply With Quote
Old 28th September 2016, 01:05   #6
syradio
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 7
audio MPEG Layer 3 (.mp3)


Quote:
Originally Posted by jaromanda View Post
Really? You don't know what format your media is in? In winamp, when a file is playing, there's possibly a properties option in some menu somewhere what you'll have to find yourself as I don't use winamp at all ever
syradio is offline   Reply With Quote
Old 21st December 2016, 06:14   #7
WSuser
Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 1
I have same problem

Quote:
Originally Posted by syradio View Post
audio MPEG Layer 3 (.mp3)
Hi buddy how are you . hope you well . so I have same problem when I stream some mp3 s I had listen music like chiri chiri plaing but soud not good I also hope some help tnx Good luck
WSuser is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump