Old 1st May 2008, 18:55   #1
fuyou
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 26
skin background loop problem-maki

I have edited the maki that pjn123 writ it for the background image looping.

At four it's hard to notice the problem, but at 9 background images the problem appear clear. At loaded and loop the background imges jumps from 1 to 6 then the next loop would be normal. check out the numbers at the bottom right.

here is the skin
bihen.deviantart.com/art/winamp-77116028

by the way in a maki do I have to empty any values I have stored in memory when exiting the maki?

thanks
fuyou is offline   Reply With Quote
Old 1st May 2008, 23:09   #2
pjn123
Major Dude
 
pjn123's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: /\/¯¯¯¯¯\/\ , South-Africa
Posts: 1,030
Just add...

goToActiveBG();

after all the other stuff in System.onScriptLoaded(){}...

LIke this:
PHP Code:
    painloop=allmypains.findObject("bgloopbutton");
    
    
myTimer=new Timer;
    
myTimer.setDelay(1050); //choose here how long the loop will stay on one image (in ms)

  
goToActiveBG();

That will fix everything.. I think you must have removed it by mistake...

ClassicPro© v2.01 : This plugin allows you to use cPro skins in Winamp. ClassicPro skins are all SUI skins and loads very quickly. ClassicPro skins is even easier to skin than Winamp Classic skins. A new layout have been added since version 2.
Download ClassicPro© ==== cPro Skins ==== ClassicPro© Homepage ==== SC Forums
pjn123 is offline   Reply With Quote
Old 2nd May 2008, 13:14   #3
fuyou
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 26
ah

I see thanks.
fuyou is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Skinning and Design > Modern Skins

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump