Old 28th April 2001, 18:53   #1
Repzilon
Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 51
I have a bug in NSIS 1.32 to report.

I put in the script this header command :
InstallDir "$PROGRAMFILES\nsbo\mdinote"

I compile the script (with other stuff, of course) and MakeNSIS does not display any errors or warnings. Then, I test the compiled MSIS EXE file. When the setup program built with tries to copy my main program, a MessageBox appears, "Unable to open for writing "C:\Program Files\nsbo\mdinote\mdinote.exe". Hit Retry to...".

It seems that when I put "SetOutPath $INSTDIR", the compiled NSIS EXE does not create the directory "C:\Program Files\nsbo" before creating "C:\Program Files\nsbo\mdinote", raising an error.

I also tested my script under NSIS 1.1v (the second latest I downloaded) after I deleted SectionEnd insturctions in the script and all the process (compiling and testing install program) worked fine.

Update on April 28th, 2001 at 3:25 PM :
---------------------------------------
Oops ! This bug was already reported.
See thread "Weird behaviour ?".
My apologizes.

[Edited by Repzilon on 04-28-2001 at 03:27 PM]
Repzilon is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Developer Center > NSIS Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump