Old 27th June 2017, 05:00   #1
richardjames73
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 24
Ad break firing twice for 4 minutes

Hi, I signed up to the monetization program yesterday. Sometimes the Ad blocks fire for 4 minutes not the specified 2 minutes, so returns me to my programming 2 minutes late into a song which just sounds messy. Any idea on why this is happening and how to stop it? Thanks.
richardjames73 is offline   Reply With Quote
Old 27th June 2017, 06:19   #2
richardjames73
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 24
I think I have solved.. Some of trigger files were 2:01 not 2:00 which seemd to be firing a second ad block.
richardjames73 is offline   Reply With Quote
Old 28th June 2017, 21:08   #3
richardjames73
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 24
This was still happening time to time even on Advert: triggers slightly less than 2 minutes in duration... I found that some of my jingles has [Unknown] as the artist..This is what the shoutcast log file showed.

WARN [ADMINCGI sid=1] Title update rejected - value not allowed: [Unknown] -

I suspect as the Title update failed, it was still showing Advert: , and hence triggered the Ads to play again.. Hopefully this has resolved if anyone else has similar issues.
richardjames73 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > SHOUTcast > SHOUTcast Streaming Service & Monetization

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump