Old 10th November 2011, 18:55   #1
moniz
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
iphone app not working anymore...

Hello all!

I'm about to to launch my station tomorrow and did some testing last week with shoutcast.
Everthing worked fine, and I could find my station on the Iphone app (I had switched on high bitrate streams).
But since yesterday late my station wasn't listed anymore while it is on the shoutcast website.
I can still listen to my station on iphone when going to the history, but I want others to find my station as well.
I did change the name, bitrate and encoder a couple of times bofore this happend, can this have something to do with it?

Thanks in advance!
moniz is offline   Reply With Quote
Old 10th November 2011, 19:25   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
what's the name / details of the station? otherwise there's nothing for us to work against to try to see why it's not appearing in the app.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 10th November 2011, 19:30   #3
moniz
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
The name of the station is MSX MuSiX Radio and is currently streaming.
Thanks for looking into it
moniz is offline   Reply With Quote
Old 10th November 2011, 20:15   #4
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
ok, i think something's not updating with the API which feeds the iPhone app and a few other things. not much can be done today / tonight, will try to see if it can be looked at tomorrow by the dev responsible for that part of the system.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 15th November 2011, 22:49   #5
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
it should be working ok now - at least does for me.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump