Old 10th April 2006, 07:52   #1
royfirdaus
Member
 
royfirdaus's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: my assh0L3
Posts: 55
Red Alert 2: Yuri's Revenge Chatroom

Red Alert 2: Yuri's Revenge Chatroom

Yeah, akhirnya aku telah menggunakan daus sbagai pembuat thread professional.. terimas yuri kerana berjaya kawal daus dgn baik sekali.
Sebelum memulakan thread yg best ni, aku nak bagitau kat visitor bahawa thread ni untuk FAQ game Red Alert 2: Yuri's Revenge, cheat, evil plan & sumer yg berkaitan tentang game ni . Aku tau dak naz skang ni maen game ni jadi dia mesti berpengalaman luas..

/edit: aku suka jadi soviet side, sbb ade siege chopper..

royfirdaus is offline   Reply With Quote
Old 10th April 2006, 07:57   #2
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
yeah aku suka jadi negara Iraq.. sbb desolator dia memang mantap.. wat radiation kat atas tanah dan kalu ade consript dan sewaktu dgnnya lalu akan mencair menjadi najis..

kalu aku guna negara germany mesti aku kaya-raya..



//weh naz, ko ble tunjuk skill ko smasa membina?

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 13th April 2006, 14:00   #3
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
yahh ader pon thread cam best nih!!! hmm skill yerk... ape2 hal aku pentingkan def lu... pastuh ltk war factory jauh2 skit dr bangunan lain sbb kalo special weapon kom yg bangang akan atk situh jd buat la force shield dan x de pe2 yg rugi!!

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote
Old 14th April 2006, 10:57   #4
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by naz_inferno
yahh ader pon thread cam best nih!!! hmm skill yerk... ape2 hal aku pentingkan def lu... pastuh ltk war factory jauh2 skit dr bangunan lain sbb kalo special weapon kom yg bangang akan atk situh jd buat la force shield dan x de pe2 yg rugi!!
camner kalu ko nak serangan super weapon yuri?

// senang je.. ko kalu jadi soviet atau allies buat kete kebal ifv atau pon flack truck pas2 kumpul reramai.. letak jauh2.. ble yuri nak attack ko larikan kete kebal, jadi serangan tu akan gagal sebab vehicle ifv ngan flack truck bergerak dgn pantas

/edit: super weapon (pyschic denominator).. bukan mutation

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 14th April 2006, 11:51   #5
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Yeah, it's my latest screenshot..

Peperangan diantara aku (Cuba) dgn (America).. huh3

//aku guna 10 rhino tank.. 5 apoclypse, 5 v3 rockets dgn sekor Boris..

tgk le screenshot nih..
Attached Images
File Type: jpg scrn0007.jpg (82.7 KB, 355 views)

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 14th April 2006, 13:02   #6
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
hmmm kalo pakai allied aku suka amik france 1 s sbb grand cannon dia tuh ngan allied sng atk jauh [prism tank] ngan ltk org chrono dlm
IFV

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote
Old 14th April 2006, 13:03   #7
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
heh aku pakai boris dah cukup klhkan allied yg lepu
slamer nih aku x ernah pakai tanya...

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote
Old 14th April 2006, 14:28   #8
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by naz_inferno
hmmm kalo pakai allied aku suka amik france 1 s sbb grand cannon dia tuh ngan allied sng atk jauh [prism tank] ngan ltk org chrono dlm
IFV
yeah, france kelebihannya terletak pada defend iaitu grand cannon.. batak besau
Quote:
Originally posted by naz_inferno
heh aku pakai boris dah cukup klhkan allied yg lepu
slamer nih aku x ernah pakai tanya...
aku guna tya untuk dijadikan bahan proses di cloning vats, salah satu skill untuk naik duit dgn cepat..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 14th April 2006, 14:42   #9
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
heh td aku main dah ade skill baru!!! aku guna korea yg terkenal ngan black eagle aku anta spy masuk power plan pas2 biler da offline power dia atk aa guna black eagle tuh....

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote
Old 14th April 2006, 16:32   #10
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by naz_inferno
heh td aku main dah ade skill baru!!! aku guna korea yg terkenal ngan black eagle aku anta spy masuk power plan pas2 biler da offline power dia atk aa guna black eagle tuh....
cuba ko wat battle fortress (3) pastuh wat G.I (15) isi sumer ke dalam battle fortress.. kuasa tembakan memang umphhh.. kalu ko tembak prism tower / tesla coil kekadang bendalah tu xkan attack battle fortress sbb dia keliru dgn kemampatan G.I dalam kete kebal tuh..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2006, 03:48   #11
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
yeehhh? hmm nih nak wat aku test nih.... tp yg aku benci battle fotress tuh lmbb sgt hmm kalo main yuri ngan soviet sng nak mng coz guna yuri prime ngan boris jer.... nih allied tanya sampah larr

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2006, 05:59   #12
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by naz_inferno
yeehhh? hmm nih nak wat aku test nih.... tp yg aku benci battle fotress tuh lmbb sgt hmm kalo main yuri ngan soviet sng nak mng coz guna yuri prime ngan boris jer.... nih allied tanya sampah larr
sesungguhnye yuri prime memang unit yg mantap..

tapi malangnya dia x byk beraksi..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2006, 14:43   #13
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
yeahh nnt ader thread baru lak bab trinity wooohoooo

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2006, 14:57   #14
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by naz_inferno
yeahh nnt ader thread baru lak bab trinity wooohoooo
weh, ko rasa kalu aku main trinity kat kom aku ni lembab ke laju haa?

aku rasa cam lembab je..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2006, 16:38   #15
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
x ah sbb aku main official yer dulu kan pakai dial up jer

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote
Old 16th April 2006, 10:12   #16
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
weh kalu cam2 bagos r..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 16th April 2006, 10:14   #17
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
hmm aku tgh palat nih..... phm2 jer la

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote
Old 16th April 2006, 10:15   #18
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
palat!!!

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 3rd May 2009, 13:48   #19
feerdaws
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
korang..
jom main red alert 2 online
tau hamachi?
jom main through hamachi
confirm korang menyesal kalau main online..
haha
network name: ra2_gt
pass : 123

jom, ada berani?
feerdaws is offline   Reply With Quote
Old 16th May 2009, 13:45   #20
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
skrang aku main yuris revenge mental omega 2.0psi ..peh syok..hahaha

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 22nd May 2009, 15:17   #21
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
allo jay! mana forum jom sembang II?? aku da xjumpa! damnit lme gla x msuk sini ^^. aku nak RA!!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > International Connection > International Connection

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump