Old 22nd February 2007, 00:25   #1
fridayblack
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
media library issue

hi, i'm running winamp 5.33 on windows xp.

when i'm in "local media" in the media library, i used to be able to start typing an artist's name and the list would jump to that section. i don't mean typing something into the search box, just clicking anywhere in the list and typing.
This functionality no longer works on 5.33. Under the "audio" section it still works, but it used to also work under "local media". it would be great to have that back, it's very useful. i hope that made sense. thanks.
fridayblack is offline   Reply With Quote
Old 22nd February 2007, 14:17   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,824
Hmm, strange. We can't reproduce this problem.
It still works ok for me. Anyone else?
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 22nd February 2007, 23:33   #3
fridayblack
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
nevermind

i apologize, i was wrong! if the list is sorted by artist, it works.
fridayblack is offline   Reply With Quote
Old 3rd March 2007, 12:09   #4
DrJackson
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 45
Well, I've noticed it doesn't work on my Winamp either - probably with the new version. That is, Local Media search will show everything when I go there, but as soon as I type something in the Search box, it won't return any results anymore.
If I do a search within Audio or Video subsection, it still functions normally.
DrJackson is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump