Old 1st March 2007, 23:28   #1
xff
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3
Small bug in 5.*

I found this bug while using winamp 5.* with the classic skin.

Let's start: First of all, you set your Winamp to be showen only in the system tray.
2.) Press 'CTRL + A' (for always on top)
3.) Then minimize all the Main Window, Playlist Editor & Equalizer... and close WinAmp
4.) Start your Winamp from a mp3 (tried only with mp3's) , and, winamp (with minimized Main Window, Playlist Editor & Equalizer) will show. Then change to some other program , that is running in the moment and you will see , that winamp will go back to the system tray and will not stay (it apears when you start it back from the tray!)

Im Running: Windows XP Prof. SP 2 build 2600
Current Winamp version: 5.33 (using the classic skin)

PS, I hope you could undestand what is the bug about. If you like i'll shoot some screenshots to show you

PS2: Sorry for the bad English

Greets, xff
xff is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2007, 17:19   #2
TheNomad
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
Do you mean that WinAMP starts minimized in the tray instead of up ?
TheNomad is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump