Old 4th September 2015, 23:59   #1
rgadea00
Junior Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 3
Problem connecting

I havent change id or password, now the winamp player shoutcast dsp cannot connect. It says invalid username/Id/password
rgadea00 is offline   Reply With Quote
Old 5th September 2015, 01:10   #2
thinktink
Forum King
 
thinktink's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: On the streets of Kings County, CA.
Posts: 3,009
Send a message via Skype™ to thinktink
If I remember correctly, if you don't set a password in the DNAS configuration then the DNAS won't allow anything to connect. I might be wrong, check the DNAS documentation.
thinktink is offline   Reply With Quote
Old 5th September 2015, 01:20   #3
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
i think based on the earlier thread by rgadea00, emailing SHOUTcast support (in my signature) will be required for this matter (as it's not about working with a self-hosted DNAS from what I can infer).

[edit]
seems my guess was correct and my suggestion had already been carried out prior to my reply.
DrO is offline   Reply With Quote
Old 5th September 2015, 03:55   #4
thinktink
Forum King
 
thinktink's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: On the streets of Kings County, CA.
Posts: 3,009
Send a message via Skype™ to thinktink
Thanks for the update.
thinktink is offline   Reply With Quote
Old 5th September 2015, 15:48   #5
DjMarcus
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 1
varför kan jag inte konekta

skicka mej ett mejl till min e-Post om hur jag ska göra

frohler.marcus@gmail.com help my conected send my a help file to my post
DjMarcus is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump