Old 11th December 2006, 01:28   #1
Veej007
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 349
autofill - am i missing something?

maybe i'm missing some crucial function or feature or something, but my autofill just pumps a bunch of stuff onto my ipod and then sits there until i manually delete it.

how can i get it to put a fresh 100 songs (or 200 mb, or whatever) onto the ipod every time i sync?
Veej007 is offline   Reply With Quote
Old 11th December 2006, 09:26   #2
abu
mlipod moderator
(Senior Member)
 
abu's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Germany
Posts: 3,457
You must NOT check the "Autofill empty space only (does not delete any songs on the iPod)" option. Probably that was checked?

WinAmp Pro 5.5 with ml_iPod 3.10 + dev.patches (download it)
ml_iPod documentation Wiki - ml_iPod FAQ - search ml_iPod forum - iPhone/iTouch - Found a bug?
Donations to support the ml_iPod project can be done HERE
abu is offline   Reply With Quote
Old 11th December 2006, 11:59   #3
abu
mlipod moderator
(Senior Member)
 
abu's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Germany
Posts: 3,457
Also, I added some information to the Wiki page on Autofill Maybe that helps?

WinAmp Pro 5.5 with ml_iPod 3.10 + dev.patches (download it)
ml_iPod documentation Wiki - ml_iPod FAQ - search ml_iPod forum - iPhone/iTouch - Found a bug?
Donations to support the ml_iPod project can be done HERE
abu is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp iPod Plugin Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump