Old 3rd January 2008, 01:06   #1
tizzy123
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 34
prob with Album Art Aggregator

its shows an error number 0000135


how can i fix it?
tizzy123 is offline   Reply With Quote
Old 3rd January 2008, 01:16   #2
ryan
not fucked, not quite.
(Forum King)
 
ryan's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Tn
Posts: 8,798
Send a message via AIM to ryan
Be a man, do it by hand.

ryan is offline   Reply With Quote
Old 3rd January 2008, 10:21   #3
tizzy123
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 34
WTF?

if u can help then help if not

stay out
tizzy123 is offline   Reply With Quote
Old 3rd January 2008, 10:46   #4
ryan
not fucked, not quite.
(Forum King)
 
ryan's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Tn
Posts: 8,798
Send a message via AIM to ryan
Then why not post here like the website says?
ryan is offline   Reply With Quote
Old 3rd January 2008, 20:39   #5
will
Nullsoft Newbie (Moderator)
 
will's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Sheffield, England
Posts: 5,569
right click the space where the art image should be in winamp and use the "Get Album Art" option.

DO NOT PM ME WITH TECH SUPPORT QUESTIONS
will is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Community Center > General Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump